4 redenen om te kiezen voor een bedrijfsmakelaar

> 16 februari 2018

REBO Bedrijfsmakelaar

Wanneer u op zoek bent naar een bedrijfspand kunt u ervoor kiezen om een bedrijfsmakelaar in de arm te nemen. Juist omdat dit een markt is waar kennis, ervaring en een goed netwerk zeer belangrijk zijn. REBO Bedrijfsmakelaars is sterk vertegenwoordigd op de markt voor kantoorgebouwen, bedrijfsruimten en winkels. 

4 redenen om te kiezen voor een bedrijfsmakelaar

Wanneer u op zoek bent naar een bedrijfspand kunt u ervoor kiezen om een bedrijfsmakelaar in de arm te nemen. Juist omdat dit een markt is waar kennis, ervaring en een goed netwerk zeer belangrijk zijn. REBO Bedrijfsmakelaars is sterk vertegenwoordigd op de markt voor kantoorgebouwen, bedrijfsruimten en winkels. Een goede bedrijfsmakelaar doet meer dan alleen het bemiddelen tussen vraag en aanbod van bedrijfspanden. In dit artikel geven wij u vier redenen om te kiezen voor een bedrijfsmakelaar.

1. Grote kennis van de markt

REBO bedrijfsmakelaars heeft gedegen kennis van de markt voor kantoorgebouwen, bedrijfsruimten en winkels. Er is ruim inzicht in de huisvestigingsmogelijkheden op de markt voor bedrijven. Wanneer u een zich oriënteert op het gebied van bedrijfshuisvesting wordt er een inventarisatie van de huisvestingsbehoefte van uw organisatie gemaakt. In overleg stellen wij daar een programma van eisen bij op. Deze worden naast de huisvestingsmogelijkheden gelegd. Daar volgt een advies over de meest interessante objecten die passen bij uw wensen. Bij REBO kijken we graag naar bestaande bouw maar ook naar nieuwbouw.

2. Ervaring met bemiddeling en aankoop

De investering die de bedrijfsmakelaar doet in de relatie met u als klant, zorgt ervoor dat u in een vroegtijdig stadium advies krijgt. Dit advies helpt u bij de besluiten die u gedurende het proces zult nemen. Hier blijft het niet bij wanneer u een partner voor vastgoed management inschakelt. Wij hebben inzicht in de markt en in het aanbod. Gezamenlijk gaan we op pad en bezichtigen daarbij mogelijk interessante objecten. En als de keuze is gemaakt dan voert REBO namens u onderhandelingen met de eigenaar. We stellen een koop- of huurcontract op of beoordelen deze. Vervolgens begeleiden we bij de oplevering en controleren het opleveringsrapport.

3. Ook voor verkoop en verhuur

Ook als u eigenaar bent van bedrijfsmatig vastgoed is het inschakelen van een bedrijfsmakelaar verstandig. Zij zijn specialisten in bedrijfsmatig vastgoed en kunnen u helpen bij het verhuren of verkopen van kantoren, bedrijfsruimtes en winkelpanden. De bedrijfsmakelaars REBO kennen de actuele marktsituatie en verzorgen een reële taxatie van uw bedrijfsruimte of vastgoedportefeuille. Vervolgens bepalen we samen een uitgekiende strategie voor de verkoop of verhuur van uw pand. We presenteren uw object in onze fysieke en online etalage, maar ook op Realnext en

Funda in Business. Na bezichtiging van uw bedrijfspand, onderhandelen we voor u met de potentiële kopers of huurders. Maar ook de bemiddeling met de bouwer of gemeente is bij ons in goede handen.

4. Voor een gedegen taxatie

Taxaties worden vaak gedaan in het kader van aan- of verkoop, financiering, balanswaardering of vaststelling voor de onroerendzaakbelasting. Binnen REBO Vastgoed Management is daar een apart team voor die dit kunnen verzorgen voor de relaties. De experts van REBO valuation & research stellen aan de hand van een uitgebreide visuele inspectie van het object, de marktsituatie, kadastrale gegevens, tekeningen, bestemmingsplannen en andere gegevens een uitgebreid en helder taxatierapport op. Met dit rapport kunt u een afgewogen beslissing nemen.

 

Wilt u advies op het gebied van bedrijfshuisvesting? Neem dan contact met ons op. Vanuit onze vestigingen in Zwolle en Deventer adviseren wij onze relaties over bedrijfshuisvesting. Heeft u interesse in beleggen in vastgoedbeheer, dan vertellen wij u daar ook graag meer over. 

Of kies uit een rubriek

Reageer

REBO Groep is aangesloten bij: