Investeren in beleggingspanden, win advies in !

> 19 juni 2018

Kantoor Zwolle-02

Investeren in een beleggingspand, bijvoorbeeld voor verhuur, kan interessant zijn en veel rendement opleveren. Laat u echter wel altijd goed voorlichten. De waardeontwikkeling en huurwaarde van een pand zijn namelijk van veel verschillende zaken afhankelijk. Ook geldt er altijd een risico bij beleggen. Een vastgoedspecialist of makelaar kan u van gedegen advies voorzien.

Waardebepaling

Een onderwerp waar een vastgoedspecialist of bedrijfsmakelaar u bij kan helpen is de waardebepaling. Zo weet u zeker dat u een goede prijs betaalt. De makelaar kan voor u een taxatie laten verzorgen door een onafhankelijke expert met gedegen bouwkundige ervaring. Bovendien heeft een goede makelaar verstand van de markt en kan hij of zij u adviseren over eventuele huurinkomsten en het rendement op lange termijn.

 

Toegang tot de beste panden

De beste beleggingspanden vindt u niet op Funda, maar worden vaak al verkocht voordat ze op de markt komen. Makelaars, vastgoedontwikkelaars en vastgoedbeleggers hebben vaak een groot netwerk die ze gebruiken om elkaar op de hoogte te houden als er een goed pand beschikbaar komt. Op die manier worden de beste panden vaak dankzij tips van insiders verkocht. Het loont dus de moeite om in zee te gaan met een makelaar die de lokale markt goed kent. Zoekt u bijvoorbeeld een beleggingsmakelaar in Zwolle, Deventer of omgeving? Kom dan zeker eens kennismaken.

 

Verstand van verhuur

Als u een vastgoedmakelaar in de arm neemt die niet alleen verstand heeft van de aankoop van beleggingspanden, maar ook gespecialiseerd is in de verhuur, dan kunt u ook rekenen op goed advies over realistische verhuurprijzen. Naast haalbare huurprijzen, kan de makelaar u exact vertellen welke aanpassingen er eventueel nodig zijn om een pand te verhuren en hoeveel tijd er nodig is om een huurder te vinden. Bovendien beschikt de makelaar vaak zelf over een bestand met betrouwbare huurders op zoek naar woon-, winkel- of bedrijfsruimte.

 

Onderhoud en beheer

Bij het beheren van vastgoed komen een heleboel zaken kijken. Denk aan onderhoud en renovatie, administratie, verzekeringen en het innen van de huur. Het is wel zo prettig als u hier zelf geen omkijken naar heeft. In het ideale geval treft u een vastgoedmakelaar die u niet alleen kan adviseren over de aankoop en verhuur van het pand, maar u ook het vastgoedbeheer uit handen kan nemen. Rebo Groep is zo’n partij. Wij hebben niet alleen beleggingsmakelaars in huis, maar bieden ook vastgoed management aan.

Heeft u besloten om te investeren in een beleggingspand en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag verder met advies op maat.

Of kies uit een rubriek

Reageer

REBO Groep is aangesloten bij: