Nieuw gezicht Christian Hendertink

> 08 september 2018

Nieuw gezicht Christian Hendertink

Christian Hendertink (36) werkt als technisch manager bij REBO VVE Management. Hij is één van de nieuwe collega’s die we dit jaar mochten begroeten. “Hiervoor werkte ik jarenlang bij een kleinere VVE-manager in Eindhoven. De reistijd tussen Arnhem en Eindhoven ging me echter zodanig tegenstaan, dat ik op zoek ben gegaan naar een nieuwe uitdaging. Die bood REBO mij.”

Christian beschikt over een bak ervaring en dat komt goed van pas binnen de snelgroeiende REBO-organisatie. Als technisch manager is Christian verantwoordelijk voor de planning en de uitvoering van het onderhoud aan appartementencomplexen. “Wat mijn werk extra mooi maakt, is het feit dat elk complex en elke VvE zijn eigen uitdagingen kent. Zo zitten in mijn portefeuille complexen met honderd maar ook met twaalf appartementen en verzorg ik het onderhoud van gebouwen uit de jaren vijftig, maar ook uit 2013.”

Familiebedrijf is plus
Waar Christian veel plezier aan beleeft, is het werken binnen een familiebedrijf. “De sfeer binnen REBO is erg goed, je werkt heel zelfstandig en wat je overal proeft is dat de klant centraal staat. En dat is heerlijk voor iemand als ik die altijd streeft naar de hoogste kwaliteit.” Christian Hendertink beter leren kennen? Hij is telefonisch bereikbaar via (033) 450 26 60 en per mail via c.hendertink@rebogroep.nl

 

Of kies uit een rubriek

Reageer

REBO Groep is aangesloten bij: