REBO Bedrijfsmakelaars verhuurt

> 12 april 2019

0701 Zwolle Entree-2


REBO Bedrijfsmakelaars heeft onlangs met Eleos, specialist in christelijke ggz een huurovereenkomst getekend voor de huur van de Zwartewaterallee 25. Het markante pand, gelegen aan het water van De Dobbe, wordt de behandellocatie van Eleos in Zwolle.

Eleos, specialist in christelijke ggz, heeft in haar zoektocht naar een nieuw pand gekozen voor deze locatie, vanwege de prettige omgeving voor zowel cliënten als personeel. Met de goede bereikbaarheid, voldoende parkeergelegenheid en uitbreidingsmogelijkheden, voldoet dit pand aan alle wensen van Eleos. Het pand is daarnaast gunstig gelegen aan het water, met een kinderboerderij en winkelcentrum om de hoek.

Lenferink Vastgoed, eigenaar van het pand aan de Zwartewaterallee, is zeer content met de nieuwe huurder die zich voor langere tijd heeft geconformeerd aan deze locatie. Eleos zal vanaf medio 2019 de nieuwe locatie betrekken en haar behandelactiviteiten daar voortzetten. REBO Vastgoed Management verzorgt het property management namens de eigenaar van het pand.

Of kies uit een rubriek

Reageer

REBO Groep is aangesloten bij:

Help de verspreiding van het Coronavirus te voorkomen.

Voor bezoek zijn onze kantoren beperkt, met inachtneming van alle RIVM voorschriften, geopend. Neem bij voorkeur telefonisch of per e-mail contact met ons op, want we werken op dit moment het liefst op afspraak. Door goed geïnformeerd te blijven en de adviezen op te volgen, kunnen we onszelf en anderen beschermen. De meest actuele COVID-19 informatie is te vinden op de website van de Rijksoverheid.

Ga naar REBO en Corona