REBO en Homeride Team DOORZWOLLE 2018

> 26 juni 2018

homeride

Team DOORZWOLLE stond in het weekend van 23 juni jl. aan de start van de Homeride een uniek wielerevenement dat voor de achtste keer heeft plaats gevonden.

Deelnemers fietsen met een zelf samengesteld team 500 km in 24 uur, de Homeride teams laten zich sponsoren om zo geld in te zamelen voor de Huizen en vakantiehuizen van het Ronald Mac Donald Kinderfonds.

Het Homeride peloton fietst in de vorm van een hart dwars door Nederland. Van Utrecht naar Utrecht via o.a. acht verschillende Ronald McDonald Huizen. Ronald McDonald Huizen zijn enorm belangrijk voor families om ze samen te kunnen laten zijn op het moment dat ze elkaar het hardste nodig hebben: als hun kind ziek is.


Of kies uit een rubriek

Reageer

REBO Groep is aangesloten bij:

Help de verspreiding van het Coronavirus te voorkomen.

Voor bezoek zijn onze kantoren beperkt, met inachtneming van alle RIVM voorschriften, geopend. Neem bij voorkeur telefonisch of per e-mail contact met ons op, want we werken op dit moment het liefst op afspraak. Door goed geïnformeerd te blijven en de adviezen op te volgen, kunnen we onszelf en anderen beschermen. De meest actuele COVID-19 informatie is te vinden op de website van de Rijksoverheid.

Ga naar REBO en Corona