Roy Alofs partner binnen REBO Bedrijfsmakelaars

> 01 september 2017

_90I2227-1

Roy Alofs voelt zich binnen REBO Groep BV als een vis in het water. “Ik houd van een goede sfeer op het werk. Nou, dat zit hier wel goed. Toen ik in 2010 als makelaar startte binnen REBO ERA Makelaars was ik verrast door het informele karakter binnen de REBO-bedrijven. Je merkt aan alles dat dit een écht familiebedrijf is.”

Doelen bereiken
Na enkele jaren binnen de woningmakelaardij gewerkt te hebben, maakte Roy de overstap naar REBO Bedrijfsmakelaars. “Ik ben ambitieus en wil doelen bereiken. Die kans kreeg ik volop binnen onze bedrijfsmakelaardij. Zo kreeg ik de vrije hand in de verdere uitbouw van REBO Beleggingsmakelaars. Binnen dit nieuwe bedrijf onder de vlag van REBO Bedrijfsmakelaars bemiddelen we in opdracht van particuliere en institutionele beleggers bij de aan- en verkoop van beleggingsobjecten. Het is een succesvolle onderneming; binnen no-time waren we landelijk actief en veroverden we een stevige positie in de acquisitiemarkt voor beleggingsobjecten.”

Jezelf blijven ontwikkelen
Als partner binnen REBO Bedrijfsmakelaars zet Roy Alofs een nieuwe stap vooruit binnen REBO Groep. Roy Alofs: “Mooie van dit bedrijf is dat successen je absoluut worden gegund en dat je de kans krijgt om jezelf te blijven ontwikkelen. Iedereen is zich er daarnaast heel goed van bewust dat we het samen moeten doen en gaat er vervolgens ook voor. Resultaat is dat we een vaste plek in vastgoedland hebben veroverd en de komende jaren verder zullen groeien.” 
Als partner binnen en directeur van REBO Bedrijfsmakelaars is groei zeker een speerpunt voor Roy Alofs. “Ik wil en we kunnen ons marktaandeel verder vergroten, zowel in de bedrijfsmakelaardij als de beleggingsmakelaardij. Daarvoor breiden we ons netwerk de komende jaren nog verder uit en investeren we in de kwaliteit van onze mensen. Daarnaast gaan we de organisatie verder professionaliseren, zodat we nog slagvaardiger worden en onze klanten nóg beter van dienst kunnen zijn.”

Groeiambitie verwezenlijken
Bestuurder Henk Sloot en de directie van REBO Groep zijn content met het feit dat Roy Alofs als partner toetreedt tot REBO Bedrijfsmakelaars en daar de rol van directeur gaat vervullen. Henk Sloot: “REBO Groep is nationaal inmiddels een brede speler van formaat op vastgoedgebied met een beheerportefeuille van ruim 38.000 eenheden, 100 medewerkers en negen vestigingen. Maar onze ambitie reikt verder. REBO Groep en haar bedrijven hebben een stevige groeiambitie. Om die werkelijkheid te laten worden, hebben we medewerkers nodig die de markt als hun broekzak kennen en absolute specialisten in hun vak zijn. Het mooiste is dat we die medewerkers hebben. Door hen binnen onze bedrijven ons vertrouwen en alle ruimte te geven om zich te ontwikkelen, halen we het beste in hen naar boven. Mensen zoals Roy Alofs weten wat de markt wil en zorgen ervoor dat we daar als REBO Groep met succes op inspelen.”

Of kies uit een rubriek

Reageer

REBO Groep is aangesloten bij: