Roy Alofs partner binnen REBO Groep

> 05 december 2018

Roy Alofs - REBO Groep

Roy Alofs, directeur van REBO Bedrijfsmakelaars, is met ingang van deze maand managing partner binnen vastgoedspecialist REBO Groep. Met de overdracht van een deel van de aandelen richting Roy is – zo stelt bestuurder Henk Sloot – de continuïteit van REBO nog beter gewaarborgd en wordt kennis en kunde aan het bedrijf gebonden.

Met de toetreding van Roy Alofs wordt het aantal partners binnen REBO Groep uitgebreid tot vier; naast Roy zijn dat Ninke Sloot, Bregje Sloot en Pascal Elshof. De vier partners vormen samen met Marleen Kranenburg de directie van de REBO Groep. Henk Sloot is oprichter en bestuurder van REBO Groep.

Familiebedrijf wil groeien

De uitbreiding van het aantal managing partners sluit naadloos aan bij de strategie die Henk Sloot enkele jaren geleden inzette. Hij vertelt: “REBO Groep is een familiebedrijf dat gestaag wil groeien. Wanneer je die koers succesvol wilt varen, is het essentieel dat je mensen op cruciale posities in het bedrijf aan je weet te binden. Daarmee houd je kennis, kunde en betrokkenheid in huis en waarborg je de continuïteit. Maar het team van managing partners moet ook een goede afspiegeling zijn van de samenstelling van het bedrijf. Daarom maken we ook niet-familieleden op cruciale posities binnen het bedrijf graag mede-eigenaar van REBO Groep.”
Toetreding tot het team van managing partners door Roy Alofs was voor Henk Sloot een logische keuze. “Ik heb Roy de afgelopen jaren leren kennen als een ambitieuze medewerker die concrete doelen wil bereiken. “Door hem nu de mogelijkheid te bieden om naast directeur van REBO Bedrijfsmakelaars managing partner te worden van REBO Groep, spreken we nog nadrukkelijker onze verbondenheid met elkaar en ons bedrijf uit.”

Mooi CV opgebouwd

Roy Alofs werkt al bijna negen jaar voor REBO Groep. Hij startte in 2010 als makelaar bij REBO ERA Makelaars en maakte vervolgens de overstap naar REBO Bedrijfsmakelaars. Daar bouwde hij REBO Beleggingsmakelaars verder uit tot landelijk actieve onderneming die inmiddels een stevige positie in de acquisitiemarkt voor beleggingsobjecten heeft veroverd. Op 1 september 2017 werd Roy Alofs partner en directeur van REBO Bedrijfsmakelaars. Henk Sloot: “Het vertrouwen dat we vorig jaar in hem uitspraken, zorgde ervoor dat hij er met onze succesvolle bedrijfs- en beleggingsmakelaardij nóg een schepje bovenop deed. Precies zoals we dat samen voor ogen hadden. REBO Bedrijfsmakelaars staat steviger dan ooit in haar schoenen.”

Roy Alofs: Trots op REBO

Over zijn (deels) nieuwe rol binnen REBO Groep kan Roy Alofs heel kort zijn: hij is er bijzonder trots op. “Zo’n kans krijgen is REBO ten voeten uit. Mooie van dit bedrijf is dat successen je absoluut worden gegund en dat je de kans krijgt om jezelf te blijven ontwikkelen. Iedereen is zich er daarnaast heel goed van bewust dat we het samen moeten doen en gaat er vervolgens ook voor. Dat schept een mooie onderlinge band die het bedrijf alleen maar sterker maakt.”

Over REBO Groep

REBO Groep is nationaal inmiddels een brede speler van formaat op vastgoedgebied met een beheerportefeuille van ruim 38.000 eenheden, 120 medewerkers en negen vestigingen. Het bedrijf is actief in de vastgoedmarkt met de bedrijven REBO Bedrijfsmakelaars, REBO ERA Makelaars, REBO Vastgoed Management en REBO VVE Management.

Of kies uit een rubriek

Reageer

REBO Groep is aangesloten bij: