Vastgoed Management in Midden Nederland; dit kunt u verwachten

> 07 december 2017

REBO Vastgoed Management FOTO

Vastgoed management in Midden Nederland; dit kunt u verwachten

Als u vastgoed in bezit heeft, betekent dit dat u van alles moet organiseren en regelen als u gaat verhuren. Dat geldt ook als u namens een institutioneel belegger vastgoed op de verhuurmarkt brengt. Dit kan behoorlijk wat tijd kosten. Het is ook van belang dat u ervaring heeft met wet- en regelgeving op het gebied van verhuur. Bovendien bent u aanspreekpunt voor de huurders. Het inschakelen van REBO Vastgoed Management neemt een hoop uit handen. Lees hieronder wat u kunt verwachten.

Huurders

Een huurder huurt een woning of een bedrijfspand, bijvoorbeeld een winkelpand of kantoorpand. Als de eigenaar van het pand dat u verhuurt, kunt u de zorg voor verhuur en onderhoud uitbesteden aan REBO Vastgoed Management. Daarmee zorgt u dat de huurders één aanspreekpunt hebben. De huurder kan met al zijn vragen bij ons terecht. Op onze website, via het onderdeel Ik ben Huurder, kan uw huurder zelfstandig een aantal zaken regelen, zoals het indienen van een reparatieverzoek, het opzeggen van de huur en de automatische incasso van de huur. Ook zijn hier richtlijnen te vinden over hoe de huurwoning of het pand opgeleverd moet worden bij vertrek.

Vastgoed eigenaren

Een institutioneel belegger kan vastgoed bezitten. Dit geldt ook voor particuliere beleggers. Al met al kan het bezit van vastgoed een flink aandeel innemen van deze beleggers. Maar u heeft niet de expertise en ervaring in de verhuur. Dit kan twee dingen betekenen. U gaat zich verdiepen in het property management, in vastgoed management. Dit betekent dat u onder meer moet weten wat de rechten en plichten van verhuurder en huurder zijn. U moet ondersteuning organiseren waar huurders terecht kunnen met hun vragen. En u moet zorgen dat u het administratief, commercieel en technisch management inricht. Dit kan u veel tijd en geld kosten. Ook dit wordt opgenomen onder Vastgoed Management.

Vastgoed management

Bij REBO Vastgoed Management beheren we vastgoed voor institutionele beleggers en andere vastgoedeigenaren. Wij verzorgen alles; de begeleiding van onderhoud tot renovatie, van administratie tot verzekeringen, en van verhuur tot inning van de huur. Dit doen wij zowel voor  woningen als winkels, kantoren en andere bedrijfspanden. Het prettige hieraan is dat uw vastgoed rendeert zonder dat u er omkijken naar heeft. Voor huurders betekent dit dat zij bij één partij terecht kunnen met hun vragen, klachten en verzoeken. Bovendien hebben zij de beschikking over een goed onderhouden pand bij een betrouwbare verhuurder. Het is mogelijk om het volledige property management uit te besteden. Het is ook mogelijk om deeldiensten af te nemen op het gebied van administratief, commercieel en technisch management. REBO Vastgoed Management is lid van de branche vereniging VGM NL en tevens ISAE3402 Type II gecertificeerd.

Wilt u meer informatie over ons vastgoed management of wat wij kunnen betekenen voor uw vastgoed? Of heeft u een andere vraag aan ons? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Of kies uit een rubriek

Reageer

REBO Groep is aangesloten bij: