REBO Groep ontwikkelt samen met Nimeto een keuze module over het beheer van vastgoed.

> 17 november 2021

Nimeto (Banner (liggend))

Bij REBO vinden we het belangrijk om maatschappelijk verantwoord te ondernemen en te blijven innoveren. We kunnen onszelf blijven ontwikkelen door samen te werken en onze kennis te delen. In samenwerking met Nimeto heeft REBO het keuze deel “beheren van vastgoed van VVE’s en woningcorporaties” ontwikkeld. Door middel van de module kunnen wij onze ervaring delen met nieuw talent en hopen we studenten te enthousiasmeren voor de wereld van het vastgoed. 

Nimeto is een mbo vakschool met creatieve, ondernemende of technische opleidingen. Zo biedt de school onder andere de opleidingen “Vastgoedadviseur & Projectmanager”, “Regisseur vastgoed onderhoud” en “Technisch Adviseren Vastgoed” aan. Het doel van de module is om studenten nog meer in aanraking te laten komen met de werkzaamheden van een vastgoed- of vve beheerder.

In de module  komt de beheercyclus van vastgoed aan bod, waarbij aandacht wordt besteed aan het begeleiden en adviseren van de klant, het uitzetten van beheeractiviteiten en de monitoring en afronding daarvan. Specifieke aandacht wordt besteed aan het oplossen van ad hoc casussen, waarbij resultaatgerichtheid en klanttevredenheid geborgd worden. Ook komen juridische onderwerpen aan bod, zoals het appartementsrecht en huurrecht.

We zijn erg trots op de ontwikkeling van deze module, die ondertussen geaccrediteerd is.

Of kies uit een rubriek

Reageer

REBO Groep is aangesloten bij: