3 kenmerken van een betrouwbare vastgoedbeheerder

> 29 augustus 2018

3 kenmerken vastgoedbeheerder

Een vastgoedbeheerder behartigt de belangen van vastgoedeigenaren en huurders, en fungeert als tussenpersoon. Een vastgoedbeheerder behartigt de belangen van vastgoedeigenaren en huurders, en fungeert als tussenpersoon. Dit betekent meestal dat de gebruikers van vastgoed niet rechtstreeks communiceren met de vastgoedeigenaren. De communicatie verloopt via de vastgoedbeheerder, die dan ook vaak werkzaam is als verhuurmakelaar. REBO beheert vastgoed onder meer door het verzorgen van onderhoud, verbouw, verhuur en incasso. Wat zijn 3 kenmerken van een betrouwbare vastgoedbeheerder?

1. Een betrouwbare vastgoedbeheerder bezit specialistische kennis

Het vastgoedbeheer is een gespecialiseerde tak binnen de onroerend goed sector. Het vergt specialistische kennis binnen een dynamische markt. Institutionele of particuliere beleggers bezitten regelmatig onroerend goed, maar zijn vaak partijen die niet gespecialiseerd zijn in vastgoedbeheer.

Dan kan het lastig zijn om de panden op de juiste manier te beheren en is het verstandig het beheer uit te besteden aan een ervaren partij. REBO verzorgt graag het vastgoedbeheer voor u.

2. Het vastgoedmanagement is goed geregeld

Belangrijk voordeel van het inschakelen van een betrouwbare vastgoedbeheerder is dat zij u een hoop geregel uit handen nemen. Zij verzorgen het volledige vastgoedmanagement: de begeleiding van onderhoud tot renovatie, van administratie tot verzekeringen, en van verhuur tot inning van de huur. U kunt ook deeldiensten afnemen, bijvoorbeeld alleen het administratief, of alleen het commercieel en/of technisch management. REBO heeft zowel woningen als winkels, kantoren en andere bedrijfspanden in beheer van onder meer institutionele beleggers en andere vastgoedeigenaren. Door het vastgoedbeheer uit te besteden rendeert het vastgoed zonder dat de eigenaren er omkijken naar hebben. REBO Vastgoed Management is lid van de branche vereniging VGM NL en tevens ISAE3402 Type II gecertificeerd, mede een bewijs dat alles goed geregeld is.

3. Vastgoedbeheerder als contactpersoon voor de huurder

Een betrouwbare vastgoedbeheerder zorgt ervoor dat u als eigenaar van onroerend goed geen zorgen heeft over de verhuur van woningen. De verhuur wordt geregeld door de vastgoedbeheerder, die dan ook de contactpersoon voor de huurder is. Daarom heeft REBO een speciale website voor huurders van woningen opgezet: REBOHuurwoning.nl. De huurder kan via deze website zelfstandig een aantal zaken regelen, zoals het opzeggen van de huur, het indienen van een reparatieverzoek en de automatische incasso van de huur. Ook zijn hier richtlijnen te vinden over hoe de huurwoning opgeleverd moet worden bij vertrek. REBO Groep regelt de zaken voor zowel de eigenaar als de huurder.

 

Een betrouwbare vastgoedbeheerder is er dus voor zowel de eigenaar van het onroerend goed als voor de huurder om ervoor te zorgen dat verhuur en huur prettig verlopen. Wilt u meer weten over wat REBO als vastgoedbeheerder voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Vanuit onze vestigingen in Amsterdam, Amersfoort, Deventer, Laag-Soeren, Utrecht en Zwolle adviseren wij u graag.

 

Of kies uit een rubriek

Reageer

REBO Groep is aangesloten bij: