Ikzoekeen.rebohuurwoning.nl is live!

> 16 februari 2021

Banner Ikzoekeen.Rebohuurwoning

Vanaf vandaag gaat REBO Huurwoning woningen aanbieden via het nieuwe digitale platform ikzoekeen.rebohuurwoning.nl. De afgelopen maanden hebben we hard gewerkt aan de implementatie van dit nieuwe digitale platform. Met de digitalisering van het  verhuurproces is  het handmatig invullen van formulieren verleden tijd!

Het verhuurplatform is een online klantregistratiesysteem om bestaande huurwoningen digitaal te presenteren en te verhuren. Het systeem bestaat enerzijds uit een klantportaal voor de woningzoekende om de juiste woning te kiezen, gegevens aan te leveren en online een bezichtiging in te plannen. Een zogenaamde “Mijn Omgeving“ creëert de woningzoeker. En anderzijds is er de inlog voor de verhuurspecialist om digitaal, geautomatiseerd en online alle verhuurverzoeken af te handelen. Het digitale platform brengt vraag en aanbod nog sneller bij elkaar en zorgt daardoor voor een altijd up-to-date huurwoning aanbod. Het is AVG-proof en voldoet aan de strenge eisen van het ‘ken je klant principe’ (CDD).

Woningzoekenden vinden eenvoudig een geschikte woning door middel van het full-service platform. Ikzoekeen.rebohuurwoning.nl biedt mogelijkheden voor digitale inschrijving, maar ook voor screening, toewijzing, ondertekenen van de huurovereenkomst en het checken van de identiteit van de kandidaat huurder. Op deze manier kunnen wij woningzoekenden snel en op een efficiënte manier aan een geschikte woning helpen, terwijl zij tegelijkertijd nóg meer inzicht krijgen in het proces . Huurders hebben via een ‘mijn omgeving’ toegang tot alle persoonsgegevens , alle informatie en verhuurstatus van de huurwoning. Een potentiele huurder kan zelf gegevens verwijderen en zo voldoet dit aan het recht om vergeten te worden. De klant is in control.

Hoewel REBO Huurwoning digitaliseert verliezen we onze persoonlijke aanpak niet uit het oog. Ikzoekeen.rebohuurwoning.nl brengt onze online dienstverlening naar een hoger niveau. Doordat veel processen worden gedigitaliseerd, kunnen onze verhuurprofessionals zich focussen op het vinden van de juiste match tussen woning en huurder. Met ikzoekeen.rebohuurwoning.nl staan wij op ieder moment van de dag in verbinding met huurwoningzoekers in heel Nederland. Makkelijk voor potentiële huurders, nog makkelijker voor u als belegger!

 ikzoekeen.rebohuurwoning.nl

Of kies uit een rubriek

Reageer

REBO Groep is aangesloten bij: