Nieuwbouwproject De Open Veste in Purmerend!

> 16 november 2021

2

De Engelsen zeggen het zo mooi: ‘My home is my castle.’ In het nieuwbouwproject De Open Veste in Purmerend vind je precies dát. Als een moderne vesting – compleet met ‘slotgracht’ – omarmen negen gebouwen een prachtige binnentuin. De rust en het groen van jouw eigen park, net als een echte kasteelheer of -vrouwe, maar met alle stadse voorzieningen onder handbereik!
 
REBO Huurwoning biedt binnen dit project 115 (vrije sector) huurappartementen aan. De appartementen binnen de Open Veste zijn al net zo gevarieerd als de omgeving. Er zijn maar liefst 27 verschillende types. Gevarieerd met woonoppervlakten tussen de 46 en 97 m² en keuze voor één, twee of drie slaapkamers. Natuurlijk is De Open Veste duurzaam gebouwd, voor zowel het wooncomfort als het klimaat. Goed geïsoleerd, gasloos en de daken liggen vol zonnepanelen. De appartementen zullen gefaseerd vanaf Q1 2022 worden opgeleverd.
 
Neem voor meer informatie over De Open Veste of de actuele beschikbaarheid een kijkje op de projectwebsite: https://www.hurenindeopenveste.nl/

Of kies uit een rubriek

Reageer

REBO Groep is aangesloten bij: