Oplevering huurwoningen De Open Veste in Purmerend

> 31 januari 2022

De Open veste (Banner (liggend)) (6912 x 1920 px) (1)

REBO Vastgoed heeft samen met REBO Huurwoning deel 2 van nieuwbouwproject De Open Veste in Purmerend van eigenaar Bouwinvest opgeleverd. In deze moderne vesting zijn 115 gevarieerde (vrije sector) huurappartementen gerealiseerd. Er zijn maar liefst 27 verschillende types woningen. De Open Veste is duurzaam gebouwd, voor zowel het wooncomfort als het klimaat. Goed geïsoleerd, gasloos en de daken liggen vol zonnepanelen.

En bij een oplevering horen natuurlijk nieuwe bewoners... Huurder Brian was al een tijd op zoek met zijn vriendin naar een mooie huurwoning in Purmerend en zijn oog viel meteen op de woningen van De Open Veste. “Erg lekker dat je zo dicht bij het centrum woont, je loopt zo naar alle winkels en horeca”. Het contact met REBO Huurwoning (die de verhuur van de woningen verzorgt) verliep soepel: “De verhuurspecialisten waren vriendelijk en hebben mij snel aan een woning geholpen. Nu kijk ik uit naar een nieuwe start in onze splinter nieuwe woning”. Wij wensen hen, en alle andere nieuwe bewoners, dan ook een fijn thuis in De Open Veste!

Neem voor meer informatie over De Open Veste of de actuele beschikbaarheid een kijkje op de projectwebsite: https://www.hurenindeopenveste.nl/project

Of kies uit een rubriek

Reageer

REBO Groep is aangesloten bij: