REBO VGM breidt woningportefeuille uit

> 06 januari 2021

portretfoto-2

Sinds vele jaren werken Altera en REBO Vastgoed Management nauw samen binnen de woningportefeuille in Midden Nederland. Vanaf januari 2021 is de samenwerking verstevigd, de woningportefeuille vergroot en het werkgebied verruimd met Flevoland en Amstelveense regio. REBO is dankbaar en blij met dit partnership.

Algemeen directeur REBO Groep, Marleen Kranenburg: "Het team bij REBO ging uit zijn dak van vreugde bij het horen van de uitbreiding. Ze voelen grote waardering voor het werk dat zij leveren. Voor REBO is het een belangrijke vesteviging van haar positie in regio Amsterdam en Flevoland."

Niels van Wonderen, Head of assetmanagement Residential van Altera Vastgoed licht zijn keuze voor REBO toe: “REBO is al jarenlang als vastgoedmanager voor ons actief in het midden van Nederland. Er is sprake van een goede samenwerking, hetgeen resulteert in een grote huurderstevredenheid. Daarom wil Altera ook in Flevoland en de Amstelveense regio graag gebruik maken van de dienstverlening van REBO”.

Met haar 10 vestigingen in Nederland is REBO Vastgoed Management een duurzame partner voor het vastgoed management van woningen, kantoren en winkels in Nederland. Niet alleen voor vastgoed management is REBO Vastgoed Management de juiste keuze. Ook voor het verhuren van nieuwbouw en bestaande bouw, is REBO het juiste adres, met haar gelieerde REBO Huurwoning, waar vastgoed communicatie, marketing en verhuur worden gecombineerd. Meer weten? Neemt u gerust contact met ons op.

Of kies uit een rubriek

Reageer

REBO Groep is aangesloten bij: