Succesvolle oplevering en 100% verhuur wooncomplex NOW Utrecht

> 27 januari 2022

NOW LinkedIn (Banner (liggend))

REBO Vastgoed Management heeft deze week het wooncomplex NOW in Utrecht tezamen met het REBO verhuurteam opgeleverd aan de nieuwe bewoners. Op de plek van het voormalig belastingkantoor aan de Gerbrandystraat in Utrecht is een splinternieuw wooncomplex gerealiseerd met 223 middenhuur- en 64 vrije sector huurappartementen. REBO Huurwoning heeft de verhuur van de appartementen mogen verzorgen met een 100% verhuurscore. Alle woningen zijn voor oplevering verhuurd.

De nieuwe bewoners werden verwelkomt met een heerlijk drankje van de koffiefiets bij de ingang van het feestelijk aangeklede NOW. Daar ontvingen zij een groen en duurzaam presentje namens de eigenaar stichting pensioenfonds Rabobank org., vertegenwoordigt door Syntrus Achmea Real Estate & Finance. Na een (corona-proof) rondleiding door de openbare ruimtes van het complex vond de daadwerkelijke oplevering van de woningen aan de huurders plaats door REBO Vastgoed Management. 

Perfecte timing
Tijdens de oplevering praten we even met een nieuwe bewoner. “De eerste indruk is goed,” vertelt de kersverse bewoner. “Ik ben erg blij met deze woning. Het gaat wat moois worden denk ik.” Via een advertentie op Instagram kwam ze op de project website van NOW waarna ze zich meteen heeft ingeschreven voor een woning. Het digitale verhuurproces werd als prettig ervaren. “Ik heb ook best veel gebeld of gemaild als ik iets niet begreep. De verhuurmedewerkers antwoordden snel en correct.” Gelukkig dat ze de woning heeft toegewezen vertelt ze met een glimlach.

Op de vraag waarom ze juist voor NOW heeft gekozen antwoordt ze: “Ik heb ervoor gekozen om een woning in NOW te gaan huren omdat het betaalbaar is en je voor deze huurprijs ook voldoende oppervlakte tot je beschikking krijgt. Daarnaast is het aanbod in deze tijd natuurlijk ook schaars en was de timing van de oplevering van NOW voor mij perfect. De oplevering vindt plaatst op de afgesproken datum. Dat is normaal zou je denken, maar ik weet dat dit niet altijd het geval is. Tot nu toe verloopt het heel voorspoedig allemaal. So far, so good.” De enige twijfel is er of de reeds aangekochte kast wel op de bedachte plek gaat passen. “Daar komen we vast wel uit,” besluit ze vastberaden.   

Digitaal verhuurproces
Een andere bewoner gaat een woning op de bovenste verdieping huren. Voor een raam met een spectaculair uitzicht op de skyline van Utrecht vertelt zij: “Ik woon in de buurt in een studentenflat. Toen er gestart werd met de bouw van NOW en ik de posters zag hangen ben ik snel op de project website gaan kijken. Wij hebben altijd in dit specifieke deel van Utrecht gewoond en wilden hier ook graag blijven wonen. Als je dan ziet dat er aan de overkant een compleet nieuw complex gebouwd wordt is dat natuurlijk top!” De hoge verdiepingen van NOW en het uitzicht spraken haar het meeste aan. “Maar dat alles nieuw is, is natuurlijk ook heel erg fijn. De woningen zijn strak afgewerkt en netjes opgeleverd.”

Het digitale verhuurproces  werd als prettig ervaren: “Het was wel spannend dat ik het appartement nog niet in het echt kon bekijken. Daardoor was het soms lastig in te schatten hoe groot het is, maar ik werd fijn geholpen door de specialisten van REBO Huurwoning en kon altijd vragen stellen.” Daarna worden ook de brede vensterbanken nog even besproken die het appartement toch ook nog weer net wat gezelliger maken en we besluiten het gesprek door het uitzicht nog maar eens te bewonderen. Want zeg nou zelf met zo’n uitzicht heb je geen tv meer nodig!“

Of kies uit een rubriek

Reageer

REBO Groep is aangesloten bij: