Op zoek naar een makelaar in Doetinchem? Dit hebben wij te bieden!

> 08 oktober 2018

vijverberg doetinchem

REBO ERA Makelaars biedt assistentie en advies bij de koop en verkoop van woningen, appartementen en garages. Ook kunnen wij u assisteren en advies geven als u een woning (tijdelijk) wilt (ver)huren.

Wij beschikken over veel kennis van de regionale woningmarkt en hebben een groot woningbestand. Hierdoor weten wij niet alleen welke woningen er te koop staan maar ook wat er te koop komt. Bent u op zoek naar een makelaar in Doetinchem? In dit artikel benoemen wij wat onze makelaars in Doetinchem u te bieden hebben.

Hulp bij aankoop van uw woning

Het kopen van een nieuwe woning is een grote stap. Dat vraagt om advies op maat: over de woning, het onderhoud, en de financiering. Onze professionele makelaars in Doetinchem staan voor u klaar! Wij hebben zowel nieuwbouw als bestaand bouw in ons bestand en helpen u bij het vinden van uw droomhuis! Bent u op geïnteresseerd in nieuwbouw in Doetinchem? Bekijk dan ons actuele aanbod nieuwbouwwoningen. Hier vindt u onder andere prachtige (eengezins)woningen in de Nieuwe Vijverberg: niet alleen de nieuwste maar ook nog eens de groenste nieuwbouwwijk van Doetinchem!

Heeft u uw droomhuis gevonden? Dan helpen wij u om uw droomwoning voor een reële prijs te kopen en uw belangen te behartigen.

Hulp bij verkoop van uw woning

Gaat u verhuizen en wilt u uw huidige woning verkopen? Ook dan kunnen onze makelaars u van dienst zijn. Wij helpen u namelijk om uw woning en tegen de beste condities te verkopen. Dat doen we door u te adviseren over  de verkoopstrategie, de juiste marketing toe te passen, met een perfecte presentatie van uw huis en u te helpen bij de onderhandelingen.

Woningtaxatie en gratis waardebepaling

Zit u eraan te denken om uw woning te verkopen en wilt u graag weten hoeveel uw woning waard is? Nodig REBO ERA Makelaars uit voor een gratis waardebepaling, die tevens geheel vrijblijvend is. Zo krijgt u een idee welke prijs u voor uw woning kunt vragen. Eist uw bank een taxatierapport? Bijvoorbeeld omdat u een nieuwe woning wilt kopen of uw hypotheek wilt oversluiten? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze taxateurs bekijken de grootte van uw woning, de ligging en omgeving, de staat van onderhoud en de marktsituatie, en vertalen dit naar een waarde waar u op kunt bouwen.

Maak een afspraak met een van onze makelaars in Doetinchem

Of u nu een woning wilt kopen of verkopen, wij ondersteunen en ontzorgen u graag. Heeft u vragen? Neem contact met ons op om een afspraak te maken met een van onze makelaars in Doetinchem. Wij komen dan bij u langs als u dat prettig vindt of ontvangen u op ons kantoor. Wij vertellen u graag alles over nieuwbouwplannen in Doetinchem, het aanbod in koopwoningen, of over de taxatie of gratis waardebepaling.

Of kies uit een rubriek

Reageer

REBO Groep is aangesloten bij: