Aangepaste dienstverlening REBO

> 31 maart 2020

Corona-5

Onze kantoren zijn zeer beperkt geopend voor publiek. Het face-To-face contact wordt tot een minimum beperkt. Hierdoor kan het zijn dat u van ons telefonisch bericht krijgt, dat de met u gemaakte afspraak op een andere wijze zal plaatsvinden.

Mocht er toch sprake zijn van een face-To-face afspraak al dan niet op kantoor dan zullen onze collega’s de RIVM regels strikt opvolgen, wij vragen dat ook aan u. Mocht u verkouden zijn, koorts of griep symptomen hebben of u bent in een risicogebied geweest, dan verzoeken wij u om de afspraak af te zeggen. We zoeken dan samen naar een mogelijkheid om u toch van dienst te zijn.

Onze collega’s werken momenteel veelal vanaf huis en zijn u telefonisch en per e-mail graag van dienst.  Wij volgen strikt het protocol samen veilig doorwerken, welke in overleg tussen de vastgoed, bouw en technische bedrijven en de overheidis opgesteld. Het protocol vindt u hier. Wij kunnen niet genoeg benadrukken dat niet alleen wij maar ook u zich zult houden aan deze afspraken.

Wij vragen hiervoor uw begrip.

Of kies uit een rubriek

Reageer

REBO Groep is aangesloten bij:

Help de verspreiding van het Coronavirus te voorkomen.

Voor bezoek zijn onze kantoren beperkt, met inachtneming van alle RIVM voorschriften, geopend. Neem bij voorkeur telefonisch of per e-mail contact met ons op, want we werken op dit moment het liefst op afspraak. Door goed geïnformeerd te blijven en de adviezen op te volgen, kunnen we onszelf en anderen beschermen. De meest actuele COVID-19 informatie is te vinden op de website van de Rijksoverheid.

Ga naar REBO en Corona