Aangepaste dienstverlening REBO

> 31 maart 2020

Corona-5

Onze kantoren zijn zeer beperkt geopend voor publiek. Het face-To-face contact wordt tot een minimum beperkt. Hierdoor kan het zijn dat u van ons telefonisch bericht krijgt, dat de met u gemaakte afspraak op een andere wijze zal plaatsvinden.

Mocht er toch sprake zijn van een face-To-face afspraak al dan niet op kantoor dan zullen onze collega’s de RIVM regels strikt opvolgen, wij vragen dat ook aan u. Mocht u verkouden zijn, koorts of griep symptomen hebben of u bent in een risicogebied geweest, dan verzoeken wij u om de afspraak af te zeggen. We zoeken dan samen naar een mogelijkheid om u toch van dienst te zijn.

Onze collega’s werken momenteel veelal vanaf huis en zijn u telefonisch en per e-mail graag van dienst.  Wij volgen strikt het protocol samen veilig doorwerken, welke in overleg tussen de vastgoed, bouw en technische bedrijven en de overheidis opgesteld. Het protocol vindt u hier. Wij kunnen niet genoeg benadrukken dat niet alleen wij maar ook u zich zult houden aan deze afspraken.

Wij vragen hiervoor uw begrip.

Of kies uit een rubriek

Reageer

REBO Groep is aangesloten bij: