Collega van hetj aar 2018! Doede

> 11 december 2018

Doedecollegavanhetjaar

Ieder jaar nomineren de collega's bij REBO een collega van het jaar. Om in aanmerking te komen voor de titel collega van het jaar, moet je een paar goed gemotiveerde nominaties ontvangen van je collega's, daarnaast moet je ook zelf iemand hebben genomineerd. Degene die de meeste gemotiveerde nominaties heeft ontvangen, krijgt de titel collega van het jaar.

De collega van het jaar 2018, is geworden Doede welke op ons KCC werkzaam is. Enkele zaken die werden aangehaald door zijn collega's zijn: je kunt op hem bouwen, hij is vrolijk en behulpzaam, altijd in voor een lolletje, een spin in het web van het KCC.

Wij feliciteren Doede van harte met het behaalde resultaat. Naast de eer en de titel ontving de winnaar een wisselbokaal,een medaille een een mooi kado (sporthorloge).

We kijken nu al weer uit naar volgend jaar.

Of kies uit een rubriek

Reageer

REBO Groep is aangesloten bij:

Help de verspreiding van het Coronavirus te voorkomen.

Voor bezoek zijn onze kantoren beperkt, met inachtneming van alle RIVM voorschriften, geopend. Neem bij voorkeur telefonisch of per e-mail contact met ons op, want we werken op dit moment het liefst op afspraak. Door goed geïnformeerd te blijven en de adviezen op te volgen, kunnen we onszelf en anderen beschermen. De meest actuele COVID-19 informatie is te vinden op de website van de Rijksoverheid.

Ga naar REBO en Corona