Doe mee met de Achterhoek Open Innovatieprijs 2021.

> 19 april 2021

AOI@

De inschrijving voor de 2021-editie van de Achterhoek Open Innovatieprijs is geopend. Ondernemers uit heel Nederland kunnen tot en met 22 april hun technologische innovaties, producten of diensten, aanmelden via de website van de Achterhoek Open Innovatieprijs. Traditiegetrouw opent een deelname aan de competitie de deuren naar een groot, zakelijk netwerk.

Deze landelijke en open competitie is speciaal in het leven geroepen om jouw vindingrijke ondernemersgeest in de spotlights te zetten bij ondernemend en innoverend Nederland. Heb jij een kansrijk en vernieuwend idee voor een product of dienst? Levert deze een bijdrage aan onze circulaire economie? En kan jouw innovatie wel een duwtje in de rug gebruiken? Dan móet je meedoen aan de Achterhoek Open Innovatieprijs 2021.

De inzendingen worden op de volgende punten beoordeeld:

  • De innovatie is technologisch, duurzaam en levert een impactvolle bijdrage aan de circulaire economie.
  • De innovatie is ontstaan uit een aantoonbare (keten)samenwerking.
  • De inzender is de ondernemer uit deze samenwerking.
  • Er is minimaal één prototype beschikbaar óf er is een demonstratie mogelijk waaruit blijkt dat het product goed werkt.
  • Het is al op de markt óf dit gebeurt binnen zes maanden.

De winnaar wordt gekozen door de vakjury en ontvangt een geldbedrag van 5.000 euro, een zakelijk netwerkdiner met invloedrijke mensen uit de branche en een rondleiding in het atelier van Jan ten Kulve, ontwerper van de trofee. Dit jaar wordt er voor het eerst óók een publiekswinnaar aangewezen door de toeschouwers in de zaal en de kijkers thuis.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen vinden wij belangrijk bij REBO. Daarom is REBO Groep mede-initiatiefnemer van innovatiecentrum de Steck in Doetinchem. De markante, oude bibliotheek van Doetinchem is omgebouwd tot een duurzaam, energieneutraal en multifunctioneel kennis- en innovatiecentrum. In een volledig nieuw jasje gestoken, maar nog altijd de plek waar kennis opgedaan én gedeeld wordt. De Steck is een plaats waar mensen elkaar in het werkveld ontmoeten. Dat wordt gefaciliteerd faciliteren we met het juiste netwerk, inspirerende bijeenkomsten en met de drive om concreet  te worden en tot realisatie van ideeën te komen.

Samen met de andere initiatiefnemers van de Steck zien wij innovatie als een urgente randvoorwaarde om in de toekomst economische continuïteit en groei te kunnen realiseren. Daarom is REBO Groep BV, net als innovatiecentrum de Steck, sponsor van de Achterhoek Open Innovatieprijs 2021.

Je kan jouw innovatie tot en met donderdag 22 april aanmelden.

 

Of kies uit een rubriek

Reageer

REBO Groep is aangesloten bij: