Een mooie donatie voor Stichting Homeplan

> 17 december 2021

Homeplan

In De Steck, een broedplaats voor innovatieve ondernemers in Doetinchem, overhandigden Henk  Sloot en Ninke Sloot gisteren een prachtige cheque ter waarde van €6.000,- aan Patricia Dijkstra van Stichting HomePlan.

De donatie van REBO Groep B.V. wordt besteed in  projecten in Zuid-Afrika waar Stichting HomePlan samen met lokale partners werkt aan een huis, thuis en toekomst voor de allerarmsten. Henk werd onlangs uitgenodigd voor het Ronde Tafel gesprek waarin het creëren van meer impact voor Stichting HomePlan centraal stond. Verschillende vastgoedondernemers gingen daar met elkaar in gesprek.
REBO Groep doneert vaker aan, met name lokale, goede doelen. En besloot nu ook een geweldige donatie te doen aan HomePlan: “We vinden het mooi dat HomePlan zo’n transparante organisatie is en dat we precies weten waar onze donatie terechtkomt en welke impact dit maakt”, aldus vader en dochter Sloot.

Patricia Dijkstra: “Geweldig dat Henk en Ninke deze bijdrage leveren aan onze projecten in Zuid-Afrika. Daar zijn we ontzettend dankbaar voor. Met het geld zorgen we samen met onze lokale partners voor een huis, thuis en toekomst voor de allerarmsten.”

Of kies uit een rubriek

Reageer

REBO Groep is aangesloten bij: