REBO al 10 jaar een grote speler in Utrecht!

> 23 november 2021

Utrecht sites

Het is dit jaar al weer 10 jaar geleden dat wij ons kantoor in Utrecht openden. In deze tijd zijn we enorm gegroeid, hebben we veel leuke opdrachten mogen doen en is ons hardwerkende en gepassioneerde team verdrievoudigd. Zij weten als geen ander hoe je woningen in de markt moet zetten, hoe je VvE’s en vastgoed beheert, en zij zetten zich elke dag weer 100% in om te zorgen voor tevreden bewoners en opdrachtgevers.

Utrecht is één van onze 11 kantoren en vanuit dit fijne kantoor op de Melissekade in Leidsche Rijn verzorgen wij het vastgoedmanagement, de verhuur van woningen en het VvE management voor verschillende woningcomplexen. In de afgelopen 10 jaar zijn wij niet stil blijven zitten, maar zijn we ons blijven ontwikkelen om onze dienstverlening elke keer weer naar een hoger niveau te brengen. Zo is onze kennis en expertise omtrent verhuurmarketing ondertussen zeer uitgebreid en zijn we goed op weg met digitalisering en duurzaamheid in zowel het Vastgoed- als het VvE Management.

We blijven ons inzetten om onze dienstverlening te verbeteren en we hopen dat we de komende 10 jaar nog voor veel tevreden huurders, opdrachtgevers en VvE’s mogen zorgen, want het bevalt ons goed in Utrecht!

Of kies uit een rubriek

Reageer

REBO Groep is aangesloten bij: