REBO Groep Innoveert

> 20 juni 2017

OGISondertekenen-2

REBO Groep kiest opnieuw voor strategische samenwerking met RPO ICT Solutions om de ERP omgeving volledig te vernieuwen en de digitale ontwikkelingen een stap voor te blijven.

Om in de toekomst nog optimaler de diensten te kunnen blijven verlenen en klantgericht te ondernemen, heeft de REBO Vastgoed Management afgelopen week getekend voor een vernieuwing van het bestaande ERP pakket.

REBO Groep maakt als sinds 1990 gebruik van de software en diensten van RPO, waardoor met recht mag worden gesproken over een uitstekende onderlinge relatie en partnership. Destijds automatiseerde RPO vele vastgoedbeheerders, waaronder ook de eerste bedrijfsprocessen van REBO Vastgoed Management. Nog altijd werkt REBO met deze totaaloplossing, Met deze nieuwe samenwerkingsovereenkomst werkt RPO weer nauw met REBO samen om een nog completer, moderner en vernieuwd ERP pakket voor vastgoedbeheer en VVE Management te bouwen en te implementeren. Daarnaast is er met elkaar afgestemd om de invoering van de nieuwe omgeving dusdanig uit te voeren zonder dat dit de dagelijkse processen van de gebruikers en relaties van REBO Groep verstoort. Dit zodat de business door kan blijven gaan.

Hoogwaardige dienstverlening door middel van digitalisering
Deze nieuwe bedrijfssoftware wordt ingezet voor de gehele vastgoedportefeuille van REBO Vastgoed Management, waarbij gedigitaliseerde gegevensuitwisseling naar opdrachtgevers, huurders en overige relaties nog verder geoptimaliseerd wordt en gewerkt wordt met een papierloos systeem, waarbij alle informatie altijd realtime voorhanden is.

In het Vastgoedbeheer en VVE Management speelt een breed scala van eisen en wensen. Op financieel, technisch, commercieel en op juridisch gebied. In het fundament van het ERP systeem wordt de juiste balans gecreëerd tussen de opgelegde eisen en regels en de aanpasbaarheid om in te spelen op veranderingen. De oplossing is afgestemd op de uitdagingen in de markt en is een passende oplossing voor iedere andere vastgoedondernemer.

REBO is een grote speler in de particuliere en zakelijke markt. Op de 9 kantoren werken nu 88 medewerkers. REBO is actief in Vastgoedmanagement, VVE Management, Vastgoedadvies, Beleggingen, Bedrijfsmakelaardij en Woningmakelaardij, heeft een portefeuille van circa 15.000 eenheden (kantoren, winkels en woningen) en is actief als partner voor ruim 350 VVE’s.

De oorsprong van REBO Groep ligt in het oosten van Nederland. Daar komt ook haar no-nonsense mentaliteit vandaan. “Wij zeggen wat wij doen en doen wat wij zeggen”. Dat maakt REBO Groep een solide en betrouwbare partner. Haar klanten waarderen de helderheid en duidelijkheid alsook de korte lijnen en aanpakmentaliteit.

Betrokken, Onderscheidend en Dichtbij
Met deze slogan bouwt REBO aan duurzame relaties. Betrokkenheid bij haar dienstverlening, de medewerkers, klanten en de wereld. Onderscheidend in de markt door het bieden van net even andere oplossingen. En altijd dichtbij de klant en de markt. Dit staat aan de basis van het partnership van REBO met haar klanten, medewerkers en leveranciers. “Een goede automatisering is hierbij van groot belang en voor ons een middel om onze ambities te verwezenlijken”, aldus Ninke Sloot van REBO. “Wij zijn nog altijd tevreden met de software die wij nu gebruiken, maar wij zijn ons ervan bewust dat vernieuwing nodig is om over 15 jaar nog altijd modern te zijn en innovatief de diensten te verlenen. Wij zijn in gesprek gegaan met RPO om te kijken of zij aan onze nieuwe eisen konden voldoen, zodat wij klaar zijn voor de toekomst waarin communicatietechnieken elkaar snel opvolgen en er meer behoefte is aan digitale gegevensuitwisselingen. Of dit nu met onze opdrachtgevers, huurders of toeleveranciers is.”

RPO gaat aan de slag met het bouwen van nieuwe oplossingen voor moderne communicatiemogelijkheden en waarin de nieuwste technieken voor handen zijn, voorzien van diverse interfaces met onder andere REDEX en mobiele toepassingen.

In de bedrijfssoftware is onder andere aandacht voor de digitale afhandeling van de inkomende facturen. Verder komt er een financiële administratie per opdrachtgever, een checklist voor de verhuurmutaties, een Web Huurders Informatie Systeem en een inspectie app.

Door te kiezen voor de nieuwe oplossing krijgt REBO Vastgoed Management een uitgebreide en moderne Windows ERP toepassing waarbij de informatievoorziening altijd snel en adequaat voorhanden zijn. De mogelijkheden om sneller in te spelen op de vraag van huurders, eigenaren en opdrachtgevers, het snel kunnen aanleveren van betrouwbare essentiële gegevens en de vele integratiemogelijkheden met andere processen en systemen maakt dat één centraal, geïntegreerd ERP systeem dat voorziet in alle mogelijke informatieverwerking en -voorziening die REBO inzet voor haar partners, voor nu én in de toekomst.

RPO heeft al meer dan 30 jaar volledige focus op innovatieve samenwerkingen, RPO is specialist in software totaaloplossingen en adviseert moderne en passende ICT infrastructuren. RPO vindt hierbij de balans tussen vernieuwing en duurzaamheid. Opdrachtgevers kunnen vertrouwen op goede service en kwaliteit met aandacht voor de verbetering van de ICT.

Voor meer informatie over OGIS Advanced:
RPO ICT Solutions
078-681 86 88
sales@rpo.nl

Of kies uit een rubriek

Reageer

REBO Groep is aangesloten bij: