REBO Groep verhuist haar kantoor in Amersfoort

> 18 juni 2019

_LDJ8557-2

REBO Groep verhuist 1 van haar 9 vestigingen, maar blijft dichtbij. Na ruim 11 jaar vol duurzame projecten en tevreden klanten zijn we toe aan de volgende stap binnen Amersfoort. Daar kan een passend kantoor natuurlijk niet bij ontbreken. Met een groter en moderner pand is REBO Groep klaar voor de toekomst.

Vanaf 24 juni 2019 is ons nieuwe bezoek- én postadres:
Hanzeboulevard 18, 3825 PH Amersfoort

Onze telefoonnummers en verdere contactgegevens blijven ongewijzigd. U bent van harte welkom, want ook op ons nieuwe adres staat de koffie voor u klaar.

**Op vrijdag 21 juni 2019 vindt de verhuizing plaats. Ons oude en nieuwe kantoor is dan niet bereikbaar voor bezoek. Per e-mail en per telefoon blijven wij bereikbaar.**

Of kies uit een rubriek

Reageer

REBO Groep is aangesloten bij:

Help de verspreiding van het Coronavirus te voorkomen.

Voor bezoek zijn onze kantoren beperkt, met inachtneming van alle RIVM voorschriften, geopend. Neem bij voorkeur telefonisch of per e-mail contact met ons op, want we werken op dit moment het liefst op afspraak. Door goed geïnformeerd te blijven en de adviezen op te volgen, kunnen we onszelf en anderen beschermen. De meest actuele COVID-19 informatie is te vinden op de website van de Rijksoverheid.

Ga naar REBO en Corona