REBO Groep verstevigt positie in de Randstad

> 04 september 2017

REBO Kuijper september 2017-2

REBO Groep telt inclusief haar nieuwe vestiging in Amsterdam, landelijk verspreid inmiddels negen vestigingen. Het bedrijf is actief in het vastgoedmanagement, het VvE-beheer en de woning- en bedrijfsmakelaardij.

Henk Sloot, op de foto geflankeerd door Petra en Tom Kuijper, bestuurder van REBO Groep BV is erg blij met de overname per 1 september 2017. Hij vertelt: “We zijn al een tijd actief aan de slag met het verbeteren van onze marktpositie in de Randstad. Met deze overname en nieuwe vestiging in Amsterdam voor twee van onze vier businessunits – REBO Vastgoed Management/REBO Huurwoning en REBO VVE Management – geven we daar op een prachtige manier vorm aan en winnen we heel veel aan slagkracht.” Met de overname van de vastgoedactiviteiten van P.H. Kuijper is de vastgoedportefeuille van REBO Groep uitgebreid en bedraagt de totale beheerportefeuille (bestaande uit woningen, commercieel onroerend goed en VVE) ruim 38.000 eenheden. REBO Groep telt in totaal 100 medewerkers.

Solide familiebedrijven
Waar Henk Sloot ook erg content mee is, is de synergie tussen beide bedrijven. “We passen qua cultuur erg goed bij elkaar. P.H. Kuijper Makelaardij en Vastgoedmanagement B.V. en REBO Groep zijn beide solide en onafhankelijke familiebedrijven, beide met een no-nonsens cultuur en de klantwens hoog in het vaandel.”
Sloot vertelt dat dankzij de synergie de onderhandelingen tussen beide bedrijven dan ook soepel verliepen. “Erg mooi was dat zowel REBO Groep als P.H. Kuijper het essentieel vonden, dat het ervaren en deskundige team van P.H. Kuijper zou blijven bestaan. Dit team kent de markt, is op elkaar ingespeeld en draait voortreffelijk. Het volledige team van dertien medewerkers van P.H. Kuijper treedt dan ook per 1 september in dienst bij REBO onder de dagelijkse leiding van Petra Kuijper en krijgt gerichte ondersteuning vanuit de REBO Groep-organisatie. Daarmee kunnen we onze servicegraad in de Randstad nog verder vergroten.”

Logische stap
De eigenaren van P.H. Kuijper, Tom en Petra Kuijper alsmede Tom Kuijper sr. kijken ook tevreden terug op de bereikte overeenstemming. “Al zal het voor ons natuurlijk wel even wennen zijn aan het idee dat onze jarenlange expertise onder de naam P.H. Kuijper Makelaardij en Vastgoedmanagement B.V. ophoudt te bestaan. Maar de fijne contacten met REBO Groep, het feit dat we dezelfde mentaliteit hebben en dat het volledige team van P.H. Kuijper behouden blijft, maken dat zeker goed. Bovendien is dit samengaan met REBO Groep voor ons bedrijf een meer dan logische volgende stap in deze turbulente markt.”
Met de overname van de activiteiten van P.H. Kuijper krijgt REBO Groep de kans om zich ook in de Randstad nadrukkelijk te profileren als dé vastgoedpartner waar het gaat om commercieel onroerend goed zoals winkels, winkelcentra, kantoren, bedrijfsgebouwen, bedrijfsverzamelgebouwen en bijzondere projecten zoals hotels.

De vestiging in Amsterdam blijft gehuisvest op het adres H.J.E. Wenckebachweg 75 en zal onder de dagelijkse leiding blijven staan van vestigingsmanager Petra Kuijper.

Of kies uit een rubriek

Reageer

REBO Groep is aangesloten bij: