REBO Huurwoning 100% digitaal

> 26 oktober 2020

REBO Verhuur samenwerking 1020px

REBO Huurwoning en Nieuwbouw Nederland gaan samenwerking aan
Volledig digitaal ontzorgt, altijd up-to-date huurwoningaanbod. REBO Huurwoning en Nieuwbouw Nederland maken het mogelijk! Ons nieuwe digitale platform brengt vraag en aanbod van huurwoningen nu nog sneller bij elkaar. Met een volledig digitaal huur- en wederverhuur overzicht staan wij op ieder moment van de dag in verbinding met huurwoningzoekers in heel Nederland. Makkelijk voor potentiële huurders, nog makkelijker voor u als belegger.

Een gouden duo van kennis en techniek
REBO Huurwoning weet als geen ander hoe je een huurwoning in de markt zet. We zijn blij om onze jarenlange ervaring en opgedane kennis nu te combineren met de juiste state of the art software. De toepassing van Nieuwbouw Nederland, VerhuurOffice,  brengt onze online dienstverlening naar een hoger niveau. VerhuurOffice maakt het mogelijk dat verhuurprofessionals snel en overzichtelijk de digitale customer journey van een woningzoekende kan volgen en behandelen. Terwijl we beleggers volledig ontzorgen bij het vermarkten van huurwoningen, vinden woningconsumenten eenvoudig een geschikte woning. Ze worden geïnformeerd via het full-service platform, maar ook via nieuwsbrieven, social media en online marketing. Slimme algoritmes zorgen ervoor dat een woningzoekende snel converteert naar een huurder.

Persoonlijke dienstverleners
Hoewel we digitaliseren verliezen we onze persoonlijke aanpak niet uit het oog. Huurders hebben via het platform toegang tot persoonlijke gegevens en zoekopdrachten. Geheel AVG-proof verzamelen we zo persoonsgegevens. Door de digitale inschrijving, maar ook screening, toewijzing, ondertekenen van de huurovereenkomst en het checken van de identiteit van de kandidaathuurder, kunnen we hen snel en makkelijk aan een woning helpen. Niet de snelle transactie, maar de duurzame huurrelatie geldt. We hebben jarenlange ervaring in woningtoewijzing. Een goede match, persoonlijke benadering en omliggende activiteiten zit ons als vastgoedmanager in het bloed.

Software as a Service
VerhuurOffice is een online klantregistratiesysteem om bestaande huurwoningen digitaal te verhuren. Het is Software as a Service: eenvoudig online inloggen en go. Het systeem bestaat enerzijds uit een klantportaal voor de woningzoekende om de juiste woning te kiezen, gegevens aan te leveren en online een bezichtiging in te plannen. Anderzijds is er de inlog voor de verhuurspecialist om digitaal, geautomatiseerd en online alle verhuurverzoeken af te handelen.

Samen het verschil maken
Als familiebedrijf verstaan we als geen ander de kunst van het opbouwen en onderhouden van duurzame relaties. Gebaseerd op vertrouwen, door klanten getypeerd als betrokken, onderscheidend en dichtbij. Het verschil maken; het is ons karakter, het zit in onze genen. Daarbij zijn we altijd op zoek naar nieuwe, transparante manieren om samenwerken nog eenvoudiger te maken. Middels de samenwerking met VerhuurOffice combineren we onze kennis met de kracht van digitale marketing. Samen een gouden duo!

 

 

 

Of kies uit een rubriek

Reageer

REBO Groep is aangesloten bij: