REBO in trek bij stagiairs

> 21 december 2020

_LDJ0072

Studenten van MBO- en HBO-opleidingen lopen graag stage bij de bedrijven binnen de REBO Groep. Ook studeren ze er graag af. De reden? Bij REBO Groep stoppen we veel tijd en energie in stages en afstuderen en vinden we het belangrijk dat jongeren werkervaring in hun toekomstige vak op kunnen doen.

Ook komende stageperiode lopen er weer verschillende studenten stage bij REBO Groep of studeren bij ons af. Zo krijgen de makelaars van ons kantoor in Dieren versterking van een studente van de opleiding Makelaardij & Vastgoed van Saxion. Op ons kantoor in Laag-Soeren krijgen we twee afstudeerders. Allereerst een student van de Saxion-opleiding Human Resource Management. Hij loopt op dit moment al zijn meeloopstage op de HR-afdeling van REBO Groep. Daarnaast zal een student van de HAN-opleiding Facility Management bij ons afstuderen.
Verder hebben we straks nog een afstudeerder van de opleiding Makelaardij & Vastgoed op het kantoor van REBO Bedrijfsmakelaars in Zwolle.
Op onze vestiging in Doetinchem loopt volgend halfjaar een studente mee met de technisch managers van REBO VVE Management. Zij komt van de opleiding facilitair leidinggevende van het Graafschap College. Tot slot verwelkomen we komende stageperiode nog een groep studenten van de HAN (Facility Management) die samen aan een project gaan werken voor REBO Groep.

We wensen onze stagiairs een leuke en leerzame stage binnen REBO Groep!

 

Of kies uit een rubriek

Reageer

REBO Groep is aangesloten bij: