REBO neemt Van Rooijen VvE Management over

> 20 december 2019

Overname Van Rooijen door REBO VVE Management-2

REBO VVE Management breidt haar VvE-portefeuille uit met de overname van Van Rooijen VvE Management in Doetinchem. Daarmee groeit het aantal VvE’s waarvoor REBO de belangen behartigt naar ruim 480.

Managing partner Ninke Sloot van REBO Groep – waaronder REBO VVE Management valt – is bijzonder content met en vooral ook trots op de portefeuille-uitbreiding. “Met de overname van Van Rooijen VvE Management krijgen we een keur aan appartementencomplexen in het midden en oosten van ons land erbij. Deze uitbreiding betekent dan ook een mooie aanvulling op onze reeds bestaande landelijke portefeuille. Maar deze overname betekent zeker ook winst voor de klanten van Van Rooijen. Met REBO VVE Management hebben ze een solide basis en de gewenste continuïteit als het gaat om VvE-beheer.”

Van Rooijen; sinds 1988

Van Rooijen VvE Management in het Gelderse Doetinchem is net als REBO Groep een familiebedrijf. De familie Van Rooijen startte in 1988 met het beheer van onroerend goed en het uitvoeren van administraties voor verenigingen van eigenaren. Met veel kennis en kunde werden VvE’s begeleid en van advies voorzien. Bij gebrek aan opvolging ging Van Rooijen een tijdje terug op zoek naar een geschikte overnamekandidaat. Dat de keuze daarbij op REBO Groep viel, heeft verschillende redenen. Bregje Sloot: “Allereest het feit dat beide bedrijven Oost-Nederlandse roots hebben. Daarnaast is met de keuze voor REBO Groep de professionaliteit richting klanten gewaarborgd. Tenslotte passen de culturen van beide familiebedrijven goed bij elkaar.”

Zelfde contactpersonen

Naast de VvE-portefeuille gaan ook de drie medewerkers van Van Rooijen over naar REBO VVE Management. Alle kennis met betrekking tot de VvE’s blijft hierdoor behouden. Verder blijven de contactpersonen gelijk. De medewerkers van Van Rooijen opereren voortaan vanuit het kantoor van REBO VVE Management aan de Plantsoenstraat 77 in Doetinchem. Dit is een van de tien landelijk opererende vestigingen van REBO Groep.

Of kies uit een rubriek

Reageer

REBO Groep is aangesloten bij: