REBO regiowinnaar (thuis)werkgever van 2020!

> 15 maart 2021

Regiowinnaar thuiswerkgever van het jaar 2020

Afgelopen week ontvingen wij een heel erg leuk bericht, een bericht dat we nog even geheim moesten houden.. we waren namelijk in de TOP 3 beland van (thuis)werkgever van het jaar 2020. En dit dankzij de ingestuurde nominaties van onze werknemers!

Slim & Schoon Onderweg voerde de afgelopen maanden campagne om de beste (thuis)werkgevers van 2020 te vinden. Dit is een eenmalige award. Tot 10 maart konden mensen hun werkgever nomineren tot beste regionale (thuis)werkgever en dit heeft tot maar liefst 900 nominaties geleid in de regio Arnhem-Nijmegen.

Vandaag hebben we te horen gekregen dat we in de categorie 50-200 werknemers gewonnen hebben! Daar zijn we ontzettend trots op! Vooral ook omdat we genomineerd zijn door onze werknemers!

Harriët Tiemens, bestuurlijk trekker voor mobiliteit in de Groene Metropoolregio Arnhem-Nijmegen en wethouder gemeente Nijmegen, reikte vandaag de awards uit tijdens de online prijsuitreiking. Morgen (16 maart) worden tussen 09:00 en 10:00 uur de landelijke winnaars bekend gemaakt.

Of kies uit een rubriek

Reageer

REBO Groep is aangesloten bij: