Save The Children

> 18 januari 2018

Save the Children

Elk jaar doneert REBO, in plaats van het uitdelen van kerstpakketten en versturen van kerstkaarten, aan drie verschillende goede doelen. Save the Children was dit jaar één van deze goede doelen, een initiatief van Sjoerd van ons kantoor in Utrecht. Hij kwam met het idee mee te doen aan de foute kersttruien actie van Q-music. In totaal hebben wij € 548,- ingezameld voor Syrische kinderen in zwaar getroffen gebieden. Hiermee hebben wij meer dan 180 kinderen een warme trui kunnen geven!

In totaal zijn er ruim 30.000 Syrische kinderen en ouders geholpen. Wij zijn er trots op dat wij hier als REBO groep aan bij hebben kunnen dragen.

Of kies uit een rubriek

Reageer

REBO Groep is aangesloten bij:

Help de verspreiding van het Coronavirus te voorkomen.

Voor bezoek zijn onze kantoren beperkt, met inachtneming van alle RIVM voorschriften, geopend. Neem bij voorkeur telefonisch of per e-mail contact met ons op, want we werken op dit moment het liefst op afspraak. Door goed geïnformeerd te blijven en de adviezen op te volgen, kunnen we onszelf en anderen beschermen. De meest actuele COVID-19 informatie is te vinden op de website van de Rijksoverheid.

Ga naar REBO en Corona