Stecker-Café over creatieve oplossingen

> 27 oktober 2021

Steckie

Tijdens dit Stecker-Café zal er gesproken worden over designers die in gesprek gaan met innovatieve bedrijven met als doel samenwerking te laten ontstaan op de werkvloer. Nieuwe ideeën de ruimte geven kan namelijk een boost geven aan het productieproces van het bedrijf.

Sprekers Joris de Groot, Sam van Gurp, Esther van Jongsma en Leon Marie Dekker verzorgen dit keer ons Stecker-Café! We brengen designers in gesprek met ondernemers en  ondernemende maatschappelijke organisaties.

Joris  de Groot, "Studio Joris de Groot"
Joris is een ontwerper die in zijn werk de spanning tussen ambacht en industrie zoekt. Eenmaal vertrouwd met het proces van de bestaande technieken, experimenteert hij met de beschikbare machines en materialen voor nieuwe innovatieve toepassingen.

Sam van Gurp en Esther Jongsma, "VANTOT"
Experimenteren als sleutel tot innovatie. Zij zijn ervan overtuigd dat innovatie vaak voortkomt uit een speelse houding en het omarmen van toeval als onderdeel van het creatieve proces.  

Leon Marie Dekker, "Factory Matches"
Factory Matches brengt designers in gesprek met innovatieve bedrijven met als doel samenwerking te laten ontstaan op de werkvloer. 

Deze Stecker-Café 'CREATIEVE OPLOSSINGEN IN PRODUCT, PROCES & SOCIAL DESIGN' vindt plaats op woensdag 3 november van 16.00 tot 18.00 uur in het innovatiecentrum De Steck in Doetinchem. Deelname is gratis, aanmelden verplicht. Aanmelden kan via de knop hieronder of via de website van de Steck https://www.desteck.nu/broedplaats/stecker-café

Aanmelden

Of kies uit een rubriek

Reageer

REBO Groep is aangesloten bij: