Stecker Cafe

> 23 januari 2020

NieuwsSteck-2

STECKER-CAFÉ MET PROF. ALBERT KLEINKNECHT
 
‘Ik ben één van de weinigen die waarschuwde voor een kredietcrisis in de VS. Hoe ik dit heb voorspeld? Laat je niet verblinden door je geloof in efficiënte markten’, aldus Professor én econoom Alfred Kleinknecht. Hij staat bekend om zijn langetermijnvisie op economisch vlak. Op woensdag 19 februari laat deze hoogleraar je kennismaken met verschillende economische thema’s. Misschien is het voor jouw organisatie wel verstandig om te investeren in medewerkers door middel van scholingsbudgetten. Heeft dit daadwerkelijk invloed op de productiviteit van uw werknemers? Ga tijdens het Stecker-café in gesprek met deze econoom en kom tot nieuwe inzichten. Ken jij de denkwijze van Prof. Alfred Kleinknecht? Heb jij een tótaal andere economische visie? Ook dan ben je van harte welkom. Wees er snel bij! Aanmelden kan via de website.

Benieuwd welke onderwerpen er nog meer worden aangehaald tijdens de aankomende Stecker-cafés? Zorg dat je niks mist en houd onze website in de gaten.

Op woensdag 19 februari houdt innovatiecentrum De Steck haar tweede editie van het Stecker-café van 16.00 uur tot 18.00 uur. De Steck nodigt je graag uit en kijkt uit naar jouw bijdrage en komst aan het Stecker-café.
 
AANMELDEN

Of kies uit een rubriek

Reageer

REBO Groep is aangesloten bij: