Syntrus Achmea, Ziezodan en REBO Vastgoed Management slaan handen ineen

> 23 juni 2020

money-2724248_960_720

Het digitale platform van Ziezodan is per 1 juni door Syntrus Achmea ingezet voor het melden en plannen van reparatieverzoeken door huurders. Als vaste beheerpartner van Syntrus Achmea speelt REBO Vastgoed Management een cruciale rol binnen deze nieuwe samenwerking. Gestart wordt met een pilot van ongeveer 2.000 woningen, waarna REBO voor Syntrus Achmea gaat opschalen naar circa 4.600 woningen.

De intentie is om op te schalen naar de ruim 23.500 woningen die Syntrus Achmea in portefeuille heeft. Het digitale platform van Ziezodan zorgt voor een vereenvoudiging van het proces en de communicatie rondom het melden en plannen van onderhoud en reparaties. Alle denkbare reparaties komen samen in een dashboard. Een huurder heeft binnen enkele minuten een reparatieverzoek gemeld en ingepland. Voor de verschillende aangesloten onderhoudsbedrijven koppelt het platform de melding aan de actuele planning van de beschikbare vakman in de buurt. Tegelijk geeft het dashboard inzicht in de status van het verzoek, de kwaliteit, doorlooptijd en tevredenheid van de oplossing. Door deze transparantie wordt een hogere huurderstevredenheid verwacht.

Syntrus Achmea: minder CO2-uitstoot

“In eerste instantie willen wij met de inzet van deze nieuwe technologieën de huurderstevredenheid vergroten en de CO2-uitstoot verlagen”, zegt Annemarie Maarse, Residential & Healthcare Director bij Syntrus Achmea. “Daarnaast verrijken we onze kennis over het dagelijkse onderhoud. Daar kunnen we onze processen en voorwaarden op aanpassen, wat op termijn zal leiden tot een efficiëntere inrichting en dus lagere kosten voor onze klanten.”

REBO Vastgoed Management: huurderstevredenheid verbeteren

Marleen Kranenburg, Algemeen Directeur REBO Vastgoed Management: “Voor ons is de huurderstevredenheid belangrijk. Deze tevredenheid wordt constant op diverse manieren gemeten. Het gemiddelde tevredenheidscijfer over de afhandeling en uitvoering van reparatieverzoeken is over de gehele branche nog onvoldoende. We werken we graag mee aan deze pilot om te kijken of dit bijdraagt aan de huurderstevredenheid. We verwachten er veel van. Een positief resultaat zal ervoor zorgen dat voor verdere uitrol.”

Ziezodan: continue inzicht houden

Michiel Pot, Algemeen Directeur Ziezodan: “Met ons platform koppelen we huurders, vastgoedbeheerders en onderhoudsbedrijven en maken we het onderhoudsproces voor hen eenvoudig. Het transparante proces zorgt ervoor dat zowel de huurder, het onderhoudsbedrijf als de vastgoedbeheerder continue inzicht hebben in de status en de aard van de storing. We zijn blij met deze samenwerking. We verwachten hiermee voor Syntrus Achmea waarde te kunnen toevoegen door meer inzicht te geven en de efficiency te verbeteren.”

Of kies uit een rubriek

Reageer

REBO Groep is aangesloten bij: