Taart voor REBO Vastgoed Management!

> 09 juli 2021

VGM beste Vastgoedbeheerder 2020

Taart voor REBO Vastgoed Management! In de jaarlijkse Vastgoed Monitor van Syntrus Achmea is REBO Vastgoed Management uitgeroepen tot de beste vastgoedmanager in de sectoren woningen en zorg.
 
Voor het vastgoedmanagement van woningen, winkels en kantoren in de portefeuilles werkt Syntrus Achmea samen met gespecialiseerde beheerders. Met de Vastgoed Monitor worden deze managers jaarlijks beoordeeld op hun prestaties op onder meer commercie, techniek, administratie en wordt de beste manager gekozen.
 
Marleen Kranenburg MSc REM, directeur REBO Vastgoed Management: “We hebben al enkele decennia een goed partnership met Syntrus Achmea. De nauwe samenwerking en het vertrouwen zorgen ervoor dat we ieder jaar tot een beter resultaat komen voor huurder en belegger. REBO is dankbaar en blij met dit partnership. Het team binnen REBO voelt grote waardering voor het werk dat zij levert. Dat REBO nu door Syntrus Achmea is uitgeroepen tot beste vastgoedmanager over 2020, maakt ons supertrots. Deze prestatie daagt ons uit om het dit jaar nog weer beter te doen!”

Of kies uit een rubriek

Reageer

REBO Groep is aangesloten bij: