Altera roept REBO Vastgoed Management uit tot Vastgoedmanager Woningen van het jaar 2020

> 03 maart 2021

Altera

Jaarlijks beoordeelt Altera de dienstverlening van haar vastgoedmanagers op technische, duurzame, commerciële en administratieve onderdelen. Aangevuld met de resultaten uit het jaarlijkse huurderstevredenheidsonderzoek. Altera heeft REBO Vastgoedmanagement gekozen als beste “Vastgoedmanager Woningen van het jaar 2020”. Niels van Wonderen (head of Asset Managemnet Residential van Altera): “Wij feliciteren REBO van harte met het behaalde resultaat. REBO werkt vanuit een solide basis en laat zien op een goede manier als schakel tussen onze huurders en ons te fungeren.”.

Sinds vele jaren is er sprake van een goed partnership met Altera. De nauwe samenwerking en het vertrouwen zorgen ervoor dat we ieder jaar tot een beter resultaat komen voor huurder en belegger. Een mooie kapstok voor deze samenwerking is de Service Level Agreement die we jaarlijks met elkaar afstemmen. Zaken meetbaar en bespreekbaar maken helpt prestaties te verbeteren. Vanaf januari 2021 is de samenwerking zelfs verstevigd, de woningportefeuille vergroot en het werkgebied in Midden Nederland verruimd met Flevoland en Amstelveense regio.  

REBO is dankbaar en blij met dit partnership. Het Altera team binnen REBO voelt grote waardering voor het werk dat zij leveren. Dat REBO nu door Altera is uitgeroepen tot beste vastgoedmanager over 2020, maakt ons supertrots en we nemen daarom graag de felicitaties van Niels van Wonderen in ontvangst. Deze prestatie daagt ons uit om het in 2021 nog weer beter te doen!

Of kies uit een rubriek

Reageer

REBO Groep is aangesloten bij: