beoordelingen2

Beoordelingen

Wat zeggen
klanten over REBO?

Wat klanten van ons vinden

De diverse verhuur- en verkoopteams van REBO Groep doet haar uiterste best voor haar klanten. Merkt u dat ook? U leest het in de overall reviews op het onafhankelijke beoordelingsplatform klantenvertellen.nl. Voor een snelle indruk kunt u ook onderstaande cijfers bekijken.

Totaal oordeel 9,1
Communicatie 8,8
Deskundigheid 8,8
Informatieverstrekking 8,8

95 Beoordelingen

Mirjam

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Aan- en verkoop door Rebo laten doen in een persoonlijk moeilijke periode. Enorm fijne, deskundige ondersteuning. Zakelijk, begripvol, persoonlijk én met humor. Zeer tevreden met het eindresultaat van zowel van aankoop als verkoop

22-06-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 10,0
Totaal oordeel 10,0
Communicatie 10,0
Deskundigheid 10,0

Gerard Hermsen

Aanbeveling:Ja

Ervaring
We hebben de contacten zowel met Sjoerd als met Yolanda en Inge als zeer prettig ervaren. Zowel de telefonische contacten als onze bezoeken aan het kantoor. We merkten dat er binnen het kantoor een prettige sfeer heerst. En de beloftes werden nagekomen. De terugkoppelingen door Sjoerd na de bezichtigingen waren altijd duidelijk. Ook als prettig ervaren hebben wij de korte lijnen binnen dit kantoor. Kortom: daarom zijn we zeer tevreden.

20-06-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 10,0
Totaal oordeel 10,0
Communicatie 10,0
Deskundigheid 10,0

Henk van der Vlist

Aanbeveling:Ja

Ervaring
klantvriendelijk -helder en ter zake in de communicatie - prettig

16-06-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 10,0
Totaal oordeel 10,0
Communicatie 10,0
Deskundigheid 10,0

Christian

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Een heel er prettige ervaring gehad met REBO ERA Makelaars. Communicatie met de makelaar was erg prettig, snel en direct. REBO is een kundige partij, die verstand van zaken heeft.

08-06-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 10,0
Totaal oordeel 10,0
Communicatie 10,0
Deskundigheid 10,0

Henk

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Zeer professionele ondersteuning tijdens het gehele verkoopproces. Uitstekende inzet van makelaar Jeannet Hagesteijn tijdens het traject van intake , bezichtigingen tot aan de verkoop van onze woning. De juiste en adequate hulp van de binnendienst Rebo tijdens het gehele proces. Zijn uitermate blij dat we voor REBO ERA makelaars gekozen hebben.

20-03-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 10,0
Totaal oordeel 10,0
Communicatie 10,0
Deskundigheid 10,0

Hansje

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Er werden duidelijke afspraken gemaakt Vragen omtrent de verkoop werden vlot beantwoord. Indien nodig : behulpzaam.

14-03-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 8,0
Totaal oordeel 8,0
Communicatie 8,0
Deskundigheid 8,0

els

Aanbeveling:Ja

Ervaring
alle vragen werden in een termijn van 24 uur beantwoord, door de makelaars of door de receptie. Ik kan niet anders zeggen dat wij zeer positief zijn over Sjoerd, Martijn en de receptie(Yolanda), zij hebben ons geholpen met de verkoop en aankoop van onze woning

19-02-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 10,0
Totaal oordeel 10,0
Communicatie 10,0
Deskundigheid 10,0

Jaak

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Veel problemen in het begin. Met makelaar, maar ook met bureau. Uiteindelijk heeft een andere makelaar van REBO de casus overgenomen en met hem zijn wij heel gelukkig. We hebben hem later gevraagd om te adviseren bij aankoop van een nieuw huis. Ook daarover zijn we zeer te spreken.

26-01-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 7,0
Totaal oordeel 6,0
Communicatie 7,0
Deskundigheid 8,0

Heidi

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Alles is keurig verlopen,verkoop ook snel!. En elke keer ben ik goed geïnformeerd! Na iedere bezichtiging.

26-11-2019
Terug naar boven
Gemiddelde 8,7
Totaal oordeel 8,0
Communicatie 9,0
Deskundigheid 9,0

Linda

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Sjoerd heeft ons zeer prettig begeleid in zowel de verkoop en aankoop van onze woning. Hij was goed voorbereid bij bezichtigingen, hield ons op de hoogte, gaf goede uitleg, dacht prima mee en was heel prettig in omgang. Ook de communicatie met andere medewerkers van het kantoor, zowel telefonisch als per mail was vriendelijk en correct.

18-11-2019
Terug naar boven
Gemiddelde 10,0
Totaal oordeel 10,0
Communicatie 10,0
Deskundigheid 10,0

REBO Groep is aangesloten bij:

Help de verspreiding van het Coronavirus te voorkomen.

Voor bezoek zijn onze kantoren beperkt, met inachtneming van alle RIVM voorschriften, geopend. Neem bij voorkeur telefonisch of per e-mail contact met ons op, want we werken op dit moment het liefst op afspraak. Door goed geïnformeerd te blijven en de adviezen op te volgen, kunnen we onszelf en anderen beschermen. De meest actuele COVID-19 informatie is te vinden op de website van de Rijksoverheid.

Ga naar REBO en Corona