beoordelingen2

Beoordelingen

Wat zeggen
klanten over REBO?

Wat klanten van ons vinden

De diverse verhuur- en verkoopteams van REBO Groep doet haar uiterste best voor haar klanten. Merkt u dat ook? U leest het in de overall reviews op het onafhankelijke beoordelingsplatform klantenvertellen.nl. Voor een snelle indruk kunt u ook onderstaande cijfers bekijken.

Totaal oordeel 8,9
Communicatie 8,8
Deskundigheid 8,8
Informatieverstrekking 8,8

91 Beoordelingen

Henk

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Zeer professionele ondersteuning tijdens het gehele verkoopproces. Uitstekende inzet van makelaar Jeannet Hagesteijn tijdens het traject van intake , bezichtigingen tot aan de verkoop van onze woning. De juiste en adequate hulp van de binnendienst Rebo tijdens het gehele proces. Zijn uitermate blij dat we voor REBO ERA makelaars gekozen hebben.

20-03-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 10,0
Totaal oordeel 10,0
Communicatie 10,0
Deskundigheid 10,0

Hansje

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Er werden duidelijke afspraken gemaakt Vragen omtrent de verkoop werden vlot beantwoord. Indien nodig : behulpzaam.

14-03-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 8,0
Totaal oordeel 8,0
Communicatie 8,0
Deskundigheid 8,0

els

Aanbeveling:Ja

Ervaring
alle vragen werden in een termijn van 24 uur beantwoord, door de makelaars of door de receptie. Ik kan niet anders zeggen dat wij zeer positief zijn over Sjoerd, Martijn en de receptie(Yolanda), zij hebben ons geholpen met de verkoop en aankoop van onze woning

19-02-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 10,0
Totaal oordeel 10,0
Communicatie 10,0
Deskundigheid 10,0

Jaak

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Veel problemen in het begin. Met makelaar, maar ook met bureau. Uiteindelijk heeft een andere makelaar van REBO de casus overgenomen en met hem zijn wij heel gelukkig. We hebben hem later gevraagd om te adviseren bij aankoop van een nieuw huis. Ook daarover zijn we zeer te spreken.

26-01-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 7,0
Totaal oordeel 6,0
Communicatie 7,0
Deskundigheid 8,0

Heidi

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Alles is keurig verlopen,verkoop ook snel!. En elke keer ben ik goed geïnformeerd! Na iedere bezichtiging.

26-11-2019
Terug naar boven
Gemiddelde 8,7
Totaal oordeel 8,0
Communicatie 9,0
Deskundigheid 9,0

Linda

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Sjoerd heeft ons zeer prettig begeleid in zowel de verkoop en aankoop van onze woning. Hij was goed voorbereid bij bezichtigingen, hield ons op de hoogte, gaf goede uitleg, dacht prima mee en was heel prettig in omgang. Ook de communicatie met andere medewerkers van het kantoor, zowel telefonisch als per mail was vriendelijk en correct.

18-11-2019
Terug naar boven
Gemiddelde 10,0
Totaal oordeel 10,0
Communicatie 10,0
Deskundigheid 10,0

Angelique

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Goede dienstverlening met vooraf heldere informatie over dienstverlening en prijzen. Professionele presentatie van het huis. Om potentiële kopers tegemoet te komen qua datum wanneer ze willen komen kijken kan het wel zo zijn dat je met meerdere makelaars te maken krijgt (in mijn geval 3). Verder werd ik tijdig op de hoogte gesteld van bezichtigingen en erg goed op de hoogte gehouden van de uitkomst daarvan.

10-11-2019
Terug naar boven
Gemiddelde 9,0
Totaal oordeel 9,0
Communicatie 9,0
Deskundigheid 9,0

Gerard

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Uitstekend, vele malen plezierig contact. Persoonlijke sfeer. Een "maartje" : we waren niet op de hoogte gebracht over de hoge bemiddelingskosten, die dit alles met zich meebracht. Bovendien schrokken we van de hoge rekening van de funda-fotograaf.

08-11-2019
Terug naar boven
Gemiddelde 9,0
Totaal oordeel 10,0
Communicatie 10,0
Deskundigheid 7,0

Nathan

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Na een fijn voorgesprek gekozen voor Rebo. Jeannet heeft ons op een fijne en heldere manier begeleid gedurende het verkoopproces. Het Move systeem werkt ook fijn en de communicatie met kantoor was prima. Uiteindelijk ons huis zelfs boven de vraagprijs verkocht!

29-10-2019
Terug naar boven
Gemiddelde 7,7
Totaal oordeel 8,0
Communicatie 7,0
Deskundigheid 8,0

Harry

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Goed contact, snelle handelwijze en het huis voor een goede prijs verkocht

16-10-2019
Terug naar boven
Gemiddelde 10,0
Totaal oordeel 10,0
Communicatie 10,0
Deskundigheid 10,0

REBO Groep is aangesloten bij:

Help de verspreiding van het Coronavirus te voorkomen.

Onze kantoren zijn gesloten voor bezoek. Neem telefonisch of per e-mail contact met ons op. Door goed geïnformeerd te blijven en de adviezen op te volgen, kunnen we onszelf en anderen beschermen. De meest actuele COVID-19 informatie is te vinden op de website van de Rijksoverheid.

Ga naar rijksoverheid.nl