beoordelingen2

Beoordelingen

Wat zeggen
klanten over REBO?

Wat klanten van ons vinden

De diverse verhuur- en verkoopteams van REBO Groep doet haar uiterste best voor haar klanten. Merkt u dat ook? U leest het in de overall reviews op het onafhankelijke beoordelingsplatform klantenvertellen.nl. Voor een snelle indruk kunt u ook onderstaande cijfers bekijken.

Totaal oordeel 8,2
Communicatie 8,1
Deskundigheid 8,3
Informatieverstrekking 8,0

524 Beoordelingen

Klaas Evert

Aanbeveling:ja

Ervaring
vlot, adequaat, vriendelijk, i.h.a. goede follow-up als er eens iets mankeert

22-01-2018
Terug naar boven
Gemiddelde 7,8
Totaal oordeel 8,0
Communicatie 8,0
Deskundigheid 8,0
Informatieverstrekking 7,0

Frank

Aanbeveling:ja

Ervaring
Wij zijn tevreden. Meeste problemen snel opgelost.

21-01-2018
Terug naar boven
Gemiddelde 7,8
Totaal oordeel 8,0
Communicatie 7,0
Deskundigheid 7,0
Informatieverstrekking 9,0

Maurice

Aanbeveling:ja

20-01-2018
Terug naar boven
Gemiddelde 8,3
Totaal oordeel 9,0
Communicatie 8,0
Deskundigheid 8,0
Informatieverstrekking 8,0

sandra

Aanbeveling:ja

Ervaring
wij zijn van epse naar deventer gegaan onder rebo het huis in epse moeten we nog net niet de rode loper uitleggen bij de overdracht en hoe de woning in deventer aan ons is overhandigd is eigenlijk gewoon schande en kost ons heel veel tijd en geld om dat op te knappen de woning in deventer heeft iemand ingewoond die fam is van iemand die bij rebo werkt en die mensen hebben het verschikkelijk achtergelaten en daar wordt heel luchtig over gedaan wij vinden dit niet kunnen.
gaten met pluggen wel 300 alle muren in het huis moesten wij opnieuw glad maken behang 4 lagen met saus zat er ook allemaal op lelijk gekit water vlekken op plafon is legaze van badkamer enz enz niet netjes en voor al veel werk waar wij nu mee zitten en kosten gewoon niet tevreden hierover.

20-01-2018
Terug naar boven
Gemiddelde 4,0
Totaal oordeel 4,0
Communicatie 4,0
Deskundigheid 4,0
Informatieverstrekking 4,0

Ewelina

Aanbeveling:ja

17-01-2018
Terug naar boven
Gemiddelde 8,0
Totaal oordeel 8,0
Communicatie 8,0
Deskundigheid 8,0
Informatieverstrekking 8,0

Elise

Aanbeveling:nee

Ervaring
- De staat van het huis is echt onder de maat voor de hoogte van de huur.
- telefoon kabels zijn doorgeknipt
- gevaarlijke stopcontacten die er zo afvallen
- douche waar de wasmachine net tussen past ...
- staat van de muren (half behang, veel gaten die half gevuld zijn)
- kitrand van de toilet pot gebarsten
- afspraak die niet is doorgevoerd waardoor we dus voor niets staan te wachten.
- geen electra in de schuur
- trap die in zeer slechte staat is.

Dit alles wordt gezien als het probleem van de huurder, dat mag wel zo wezen, maar er is ernstige nalatigheid geweest bij de oplevering bij de vorige huurders waar wij nu voor op draaien. Wanneer wij vragen om hulp wordt er een aanvraag ingediend voor een reparatie waar wij al weken op wachten en nog niets hebben vernomen.

Kortom ver onder de maat, en gezien de prijs kwaliteit schort er behoorlijk wat aan.

16-01-2018
Terug naar boven
Gemiddelde 4,0
Totaal oordeel 4,0
Communicatie 4,0
Deskundigheid 5,0
Informatieverstrekking 3,0

han

Aanbeveling:ja

Ervaring
prima service geweldig

16-01-2018
Terug naar boven
Gemiddelde 9,8
Totaal oordeel 10,0
Communicatie 9,0
Deskundigheid 10,0
Informatieverstrekking 10,0

Roy

Aanbeveling:ja

Ervaring
Communicatie was erg beneden de maat. Contract tekenen was prima maar daarna geen berichten meer of t contract goed was. Moesten er zelf veel achter aan bellen. Bij oplevering van de woning was de opzichter niet goed voorbereid. Het was al donker buiten, geen sleutels van het huis mee, geen verlichting bij zich. Ook de parkeersleutel vergeten (waar we nu al 1 1/2 week achter aan hebben gebeld). Na oplevering was de technische dienst wel zeer behulpzaam EN snel, dus dat was een goede ervaring. Al met al moet je echt zelf overal achter aan bellen om te verifiëren of alles klopt, er wordt dus niet pro actief gecommuniceerd vanuit het kantoor in Utrecht. Dit is echt zonde want het aanbod is leuk. Een goede manager zou daar niet misstaan.

16-01-2018
Terug naar boven
Gemiddelde 4,8
Totaal oordeel 6,0
Communicatie 2,0
Deskundigheid 6,0
Informatieverstrekking 5,0

Chantal

Aanbeveling:ja

16-01-2018
Terug naar boven
Gemiddelde 8,0
Totaal oordeel 8,0
Communicatie 8,0
Deskundigheid 8,0
Informatieverstrekking 8,0

Peter

Aanbeveling:ja

16-01-2018
Terug naar boven
Gemiddelde 7,3
Totaal oordeel 7,0
Communicatie 8,0
Deskundigheid 7,0
Informatieverstrekking 7,0

REBO Groep is aangesloten bij: