beoordelingen2

Beoordelingen

Wat zeggen
klanten over REBO?

Wat klanten van ons vinden

De diverse verhuur- en verkoopteams van REBO Groep doet haar uiterste best voor haar klanten. Merkt u dat ook? U leest het in de overall reviews op het onafhankelijke beoordelingsplatform klantenvertellen.nl. Voor een snelle indruk kunt u ook onderstaande cijfers bekijken.

Totaal oordeel 9,3
Communicatie 8,9
Deskundigheid 8,9
Informatieverstrekking 8,9

105 Beoordelingen

Brigitte

Aanbeveling:Ja

Ervaring
alles is uitstekend verlopen. Na iedere bezichtiging had Rebo contact met ons. Wij hebben prima op de hoogte gehouden. Ons huis met 1,5 week verkocht dus wat wil je nog meer. De samenwerking tussen Inge en ons verliep goed en makkelijk.

18-09-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 10,0
Totaal oordeel 10,0
Communicatie 10,0
Deskundigheid 10,0

Joris

Aanbeveling:Ja

Ervaring
We zijn door Rebo uitstekend geholpen/begeleid met de verkoop van onze woning. De makelaar van Rebo adviseerde ons goed en we werden goed op de hoogte gehouden over de voortgang.

03-09-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 10,0
Totaal oordeel 10,0
Communicatie 10,0
Deskundigheid 10,0

Jan en Anka

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Zat ruim een ton boven een adviesprijs van andere makelaars. En heeft het waargemaakt . En deskundig advies van de secretaresse via telefoon .

02-09-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 10,0
Totaal oordeel 10,0
Communicatie 10,0
Deskundigheid 10,0

Hans

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Een makelaar die van aanpakken weet! Heeft een mooie video presentatie gemaakt welke zeker tot de snelle verkoop van ons huis heeft geleid. Ook de back office heeft zijn best gedaan,geen vraag was te veel. Kortom een geweldig team welke ik van harte aanbeveel aan aspirant huizen verkopers. Hans en Joke Bosch

26-08-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 10,0
Totaal oordeel 10,0
Communicatie 10,0
Deskundigheid 10,0

Henk

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Prima contact met de makelaar en duidelijke communicatie.

25-08-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 9,7
Totaal oordeel 9,0
Communicatie 10,0
Deskundigheid 10,0

Berd

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Wat 8 weken geleden non een volslagen onbekende was, bleek 2 weken later een vertrouwenspersoon waar ik alles aan toe vertrouwde, zelfs de verkoop van het huis. Martijn te Velthuis bleek een man uit duizenden die al onze zorgen en twijfels wegnam. Ons huis was binnen 3 weken verkocht aan de aardigste kopers die we ons konden wensen.

13-08-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 10,0
Totaal oordeel 10,0
Communicatie 10,0
Deskundigheid 10,0

Bart Bijma

Aanbeveling:Ja

Ervaring
snel verkocht, professionele ondersteuning

06-08-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 9,0
Totaal oordeel 9,0
Communicatie 9,0
Deskundigheid 9,0

Johannes

Aanbeveling:Ja

Ervaring
De Rebo in Dieren is ons heel goed bevallen. De makelaar weet van de hoed en de rand, daar waren we echt blij mee. De assistentes waren ook zeer kundig en correct. Gewoon in een woord PRIMA.

04-08-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 10,0
Totaal oordeel 10,0
Communicatie 10,0
Deskundigheid 10,0

Frits

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Alles verliep soepel en doen wat ze beloven. Ninke en Martijn hebben zich beiden professioneel, vriendelijk en met betrokkenheid ingezet en laatstgenoemde heeft uiteindelijk onze woning verkocht. Erg prettig dat ze bij een bezichtiging ruim op tijd verschenen en de auto elders parkeerden om plaats te bieden aan de kijkers en een betere view op de woning te geven. Daarom een 10!

30-07-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 10,0
Totaal oordeel 10,0
Communicatie 10,0
Deskundigheid 10,0

Roy

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Goede en klantvriendelijke service. Ze maken ook een leuke video van de woning. Woning was zeer snel verkocht.

16-07-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 9,0
Totaal oordeel 9,0
Communicatie 9,0
Deskundigheid 9,0

REBO Groep is aangesloten bij:

Help de verspreiding van het Coronavirus te voorkomen.

Voor bezoek zijn onze kantoren beperkt, met inachtneming van alle RIVM voorschriften, geopend. Neem bij voorkeur telefonisch of per e-mail contact met ons op, want we werken op dit moment het liefst op afspraak. Door goed geïnformeerd te blijven en de adviezen op te volgen, kunnen we onszelf en anderen beschermen. De meest actuele COVID-19 informatie is te vinden op de website van de Rijksoverheid.

Ga naar REBO en Corona