beoordelingen2

Beoordelingen

Wat zeggen
klanten over REBO?

Wat klanten van ons vinden

De diverse verhuur- en verkoopteams van REBO Groep doet haar uiterste best voor haar klanten. Merkt u dat ook? U leest het in de overall reviews op het onafhankelijke beoordelingsplatform klantenvertellen.nl. Voor een snelle indruk kunt u ook onderstaande cijfers bekijken.

Totaal oordeel 9,3
Communicatie 8,9
Deskundigheid 8,9
Informatieverstrekking 8,9

105 Beoordelingen

Angelique

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Goede dienstverlening met vooraf heldere informatie over dienstverlening en prijzen. Professionele presentatie van het huis. Om potentiële kopers tegemoet te komen qua datum wanneer ze willen komen kijken kan het wel zo zijn dat je met meerdere makelaars te maken krijgt (in mijn geval 3). Verder werd ik tijdig op de hoogte gesteld van bezichtigingen en erg goed op de hoogte gehouden van de uitkomst daarvan.

10-11-2019
Terug naar boven
Gemiddelde 9,0
Totaal oordeel 9,0
Communicatie 9,0
Deskundigheid 9,0

Gerard

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Uitstekend, vele malen plezierig contact. Persoonlijke sfeer. Een "maartje" : we waren niet op de hoogte gebracht over de hoge bemiddelingskosten, die dit alles met zich meebracht. Bovendien schrokken we van de hoge rekening van de funda-fotograaf.

08-11-2019
Terug naar boven
Gemiddelde 9,0
Totaal oordeel 10,0
Communicatie 10,0
Deskundigheid 7,0

Nathan

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Na een fijn voorgesprek gekozen voor Rebo. Jeannet heeft ons op een fijne en heldere manier begeleid gedurende het verkoopproces. Het Move systeem werkt ook fijn en de communicatie met kantoor was prima. Uiteindelijk ons huis zelfs boven de vraagprijs verkocht!

29-10-2019
Terug naar boven
Gemiddelde 7,7
Totaal oordeel 8,0
Communicatie 7,0
Deskundigheid 8,0

Harry

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Goed contact, snelle handelwijze en het huis voor een goede prijs verkocht

16-10-2019
Terug naar boven
Gemiddelde 10,0
Totaal oordeel 10,0
Communicatie 10,0
Deskundigheid 10,0

Jos

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Ik heb in het verleden vaak te maken gehad met verschillende makelaars maar mijn voorkeur gaat uit naar Rebo.

21-08-2019
Terug naar boven
Gemiddelde 9,0
Totaal oordeel 8,0
Communicatie 10,0
Deskundigheid 9,0

Paula

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Verkoop verliep prima!

16-08-2019
Terug naar boven
Gemiddelde 8,0
Totaal oordeel 8,0
Communicatie 8,0
Deskundigheid 8,0

Mia

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Ik ben erg tevreden over Rebo Makelaars.

08-08-2019
Terug naar boven
Gemiddelde 10,0
Totaal oordeel 10,0
Communicatie 10,0
Deskundigheid 10,0

Mark

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Het contact over de ontwikkelingen was perfect via Whatsapp en e-mail. Het huis is snel verkocht.

21-05-2019
Terug naar boven
Gemiddelde 10,0
Totaal oordeel 10,0
Communicatie 10,0
Deskundigheid 10,0

Riet

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Werd altijd goed geholpen, zeer vriendelijke mensen

18-05-2019
Terug naar boven
Gemiddelde 9,3
Totaal oordeel 10,0
Communicatie 9,0
Deskundigheid 9,0

De heer Seegers

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Vanaf het eerste moment correct en vriendelijk Duidelijke uitleg, afspraken goed nagekomen.

09-05-2019
Terug naar boven
Gemiddelde 9,3
Totaal oordeel 9,0
Communicatie 9,0
Deskundigheid 10,0

REBO Groep is aangesloten bij:

Help de verspreiding van het Coronavirus te voorkomen.

Voor bezoek zijn onze kantoren beperkt, met inachtneming van alle RIVM voorschriften, geopend. Neem bij voorkeur telefonisch of per e-mail contact met ons op, want we werken op dit moment het liefst op afspraak. Door goed geïnformeerd te blijven en de adviezen op te volgen, kunnen we onszelf en anderen beschermen. De meest actuele COVID-19 informatie is te vinden op de website van de Rijksoverheid.

Ga naar REBO en Corona