beoordelingen2

Beoordelingen

Wat zeggen
klanten over REBO?

Wat klanten van ons vinden

De diverse verhuur- en verkoopteams van REBO Groep doet haar uiterste best voor haar klanten. Merkt u dat ook? U leest het in de overall reviews op het onafhankelijke beoordelingsplatform klantenvertellen.nl. Voor een snelle indruk kunt u ook onderstaande cijfers bekijken.

Totaal oordeel 9,3
Communicatie 8,9
Deskundigheid 8,9
Informatieverstrekking 8,9

105 Beoordelingen

Willem-Jan/Amie

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Wij zijn heel blij met de snelle verkoop van onze woning. Jeannet heeft ons erg goed geholpen. Altijd bereikbaar en zeer deskundig, een prima makelaar!!

08-05-2019
Terug naar boven
Gemiddelde 10,0
Totaal oordeel 10,0
Communicatie 10,0
Deskundigheid 10,0

Leo en Carla

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Martijn is geduldig, reageert adequaat op vragen en is altijd beschikbaar.

08-05-2019
Terug naar boven
Gemiddelde 10,0
Totaal oordeel 10,0
Communicatie 10,0
Deskundigheid 10,0

Anke

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Erg prettig contact gehad met onze makelaar Jose die goed heeft afgestemd op onze wensen en mogelijkheden. Ze is goed bereikbaar waardoor snelle communicatie mogelijk is. Zeer slagvaardig en ze heeft onze woning uiteindelijk 3x verkocht boven vraagprijs waarvan de eerste 2x niet doorging ivm terugtrekken van de kopers. In het contact met de binnendienst misten we het overleg bij het inplannen van bezichtigingen. Deze werden medegedeeld zonder ons vooraf te vragen welke dagen en tijden onze voorkeur hadden. Verder prima bereikbaar en ook prettige communicatie.

08-05-2019
Terug naar boven
Gemiddelde 8,0
Totaal oordeel 8,0
Communicatie 8,0
Deskundigheid 8,0

Louise

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Ik vind het jammer dat ik veel druk ervaarde om maar akkoord te gaan met de verkoopprijs.

31-03-2019
Terug naar boven
Gemiddelde 5,8
Totaal oordeel 6,0
Communicatie 6,0
Deskundigheid 6,0
Informatieverstrekking 5,0

a

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Doen hun best, wat dan ook resultaten laat zien. Staan dicht bij de klant.

12-03-2019
Terug naar boven
Gemiddelde 8,0
Totaal oordeel 8,0
Communicatie 8,0
Deskundigheid 8,0
Informatieverstrekking 8,0

annet

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Vriendelijk en professionele mensen met stuk voor stuk hart voor de zaak. Denken altijd met je mee. Top makelaars!!

11-03-2019
Terug naar boven
Gemiddelde 8,0
Totaal oordeel 8,0
Communicatie 8,0
Deskundigheid 8,0
Informatieverstrekking 8,0

Betsie

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Open,eerlijk en professionele aanpak.

09-03-2019
Terug naar boven
Gemiddelde 9,0
Totaal oordeel 9,0
Communicatie 9,0
Deskundigheid 9,0
Informatieverstrekking 9,0

Etienne

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Zeer goed en duidelijk ook handig met de proepsaapp heb je meteen korte lijnen

05-03-2019
Terug naar boven
Gemiddelde 10,0
Totaal oordeel 10,0
Communicatie 10,0
Deskundigheid 10,0
Informatieverstrekking 10,0

David

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Jeannet heeft ons huis zeer snel en deskundig verkocht. Wij zouden haar bij iedereen aanraden.

04-03-2019
Terug naar boven
Gemiddelde 8,0
Totaal oordeel 8,0
Communicatie 8,0
Deskundigheid 8,0
Informatieverstrekking 8,0

Walda

Aanbeveling:Ja

16-02-2019
Terug naar boven
Gemiddelde 8,0
Totaal oordeel 8,0
Communicatie 8,0
Deskundigheid 8,0
Informatieverstrekking 8,0

REBO Groep is aangesloten bij:

Help de verspreiding van het Coronavirus te voorkomen.

Voor bezoek zijn onze kantoren beperkt, met inachtneming van alle RIVM voorschriften, geopend. Neem bij voorkeur telefonisch of per e-mail contact met ons op, want we werken op dit moment het liefst op afspraak. Door goed geïnformeerd te blijven en de adviezen op te volgen, kunnen we onszelf en anderen beschermen. De meest actuele COVID-19 informatie is te vinden op de website van de Rijksoverheid.

Ga naar REBO en Corona