beoordelingen2

Beoordelingen

Wat zeggen
klanten over REBO?

Wat klanten van ons vinden

De diverse verhuur- en verkoopteams van REBO Groep doet haar uiterste best voor haar klanten. Merkt u dat ook? U leest het in de overall reviews op het onafhankelijke beoordelingsplatform klantenvertellen.nl. Voor een snelle indruk kunt u ook onderstaande cijfers bekijken.

Totaal oordeel 9,1
Communicatie 8,8
Deskundigheid 8,8
Informatieverstrekking 8,8

95 Beoordelingen

Henriette

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Heldere communicatie, zeer klantvriendelijk en komen afspraken na.

06-06-2018
Terug naar boven
Gemiddelde 8,0
Totaal oordeel 8,0
Communicatie 8,0
Deskundigheid 8,0
Informatieverstrekking 8,0

Karin

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Voelt prettig en vertrouwd. Ik vond het een heel avontuur en zij heeft het makkelijker gemaakt, fijn!

30-05-2018
Terug naar boven
Gemiddelde 10,0
Totaal oordeel 10,0
Communicatie 10,0
Deskundigheid 10,0
Informatieverstrekking 10,0

Herman

Aanbeveling:Ja

28-05-2018
Terug naar boven
Gemiddelde 9,0
Totaal oordeel 9,0
Communicatie 9,0
Deskundigheid 9,0
Informatieverstrekking 9,0

Herman

Aanbeveling:Ja

26-05-2018
Terug naar boven
Gemiddelde 9,3
Totaal oordeel 10,0
Communicatie 9,0
Deskundigheid 9,0
Informatieverstrekking 9,0

Angela

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Super strak duidelijk en correct geregeld en met veel enthousiasme.

25-05-2018
Terug naar boven
Gemiddelde 9,0
Totaal oordeel 9,0
Communicatie 9,0
Deskundigheid 9,0
Informatieverstrekking 9,0

Lisanne

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Onze woning was ontzettend snel verkocht door de makelaars van de Rebo. Door goed advies over de verkoopprijs hebben we de woning snel kunnen verkopen. De organisatie dacht echt met ons mee en waren goed te bereiken. Niet alleen de makelaars maar ook de dames van de binnendienst. Ze koppelde na iedere bezichtiging alles terug waardoor we steeds op de hoogte waren van de ontwikkelingen. Top! Ik beveel de Rebo aan iedereen aan!

09-05-2018
Terug naar boven
Gemiddelde 10,0
Totaal oordeel 10,0
Communicatie 10,0
Deskundigheid 10,0
Informatieverstrekking 10,0

Andre

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Rommelig. Je moet overal zelf achteraan. Ze werken met slechte foto graven. De motivatie er wat van te willen maken is matig. Hetgeen wat er gebeuren moet gebeurd en vaak moet er om gevraagd worden.

02-05-2018
Terug naar boven
Gemiddelde 5,0
Totaal oordeel 5,0
Communicatie 5,0
Deskundigheid 6,0
Informatieverstrekking 4,0

anoniem

Aanbeveling:Ja

31-03-2018
Terug naar boven
Gemiddelde 6,8
Totaal oordeel 7,0
Communicatie 8,0
Deskundigheid 6,0
Informatieverstrekking 6,0

B

Aanbeveling:Ja

25-02-2018
Terug naar boven
Gemiddelde 8,0
Totaal oordeel 8,0
Communicatie 8,0
Deskundigheid 8,0
Informatieverstrekking 8,0

Wim en Thea

Aanbeveling:Ja

Ervaring
goed en Prettig overleg met de makelaars

25-02-2018
Terug naar boven
Gemiddelde 10,0
Totaal oordeel 10,0
Communicatie 10,0
Deskundigheid 10,0
Informatieverstrekking 10,0

REBO Groep is aangesloten bij:

Help de verspreiding van het Coronavirus te voorkomen.

Voor bezoek zijn onze kantoren beperkt, met inachtneming van alle RIVM voorschriften, geopend. Neem bij voorkeur telefonisch of per e-mail contact met ons op, want we werken op dit moment het liefst op afspraak. Door goed geïnformeerd te blijven en de adviezen op te volgen, kunnen we onszelf en anderen beschermen. De meest actuele COVID-19 informatie is te vinden op de website van de Rijksoverheid.

Ga naar REBO en Corona