Bregje Sloot

Managing Partner | HR

Bregje Sloot

Managing Partner | HR

Bregje.Sloot@rebogroep.nl

0314 - 36 92 90

Contact Opnemen

"Als het om VvE-beheer gaat, is onze waarborg van onafhankelijkheid een absolute meerwaarde."

Terug naar boven

Over Bregje Sloot

Wat doe je voor werk?
Mijn functie binnen REBO VvE Management is accountmanager. Ik fungeer als eerste aanspreekpunt voor bestuur, commissies, overige leden en leveranciers van de Vereniging. Ik ben verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen de Vereniging. Denk bijvoorbeeld aan de communicatie met het bestuur, de organisatie van vergaderingen en het uitvoeren van besluiten. Verder behandel ik juridische vragen, waarbij mijn hbo-opleiding Rechten goed van pas komt.

Wat vind je mooi aan je baan?
Ik vind mijn werk ontzettend leuk omdat het een zeer uiteenlopende functie is. Eigenlijk is geen dag hetzelfde. Het oplossen van gecompliceerde (juridische) problemen van een Vereniging of leden onderling geeft mij voldoening. Tevens vind ik het prettig dat mijn werkzaamheden met zich meebrengen dat ik een langdurige relaties met leden opbouw.

Wat typeert REBO?
Bij REBO hechten wij veel waarde aan de transparantie van ons bedrijf. Daarnaast werken alle medewerkers van REBO, ondanks de verschillende disciplines, als één team samen. Als het om VvE-beheer gaat, is onze waarborg van onafhankelijkheid een absolute meerwaarde. Verder zijn wij op de hoogte van wetgeving rondom VvE-beheer en deskundig op het gebied van onderhoud. Hierdoor zijn wij in staat om een volledig pakket aan VvE’s aan te bieden.

REBO Groep is aangesloten bij: