Chris Zillevolde (Ing. )

Teammanager Technisch-management VvE

Chris Zillevolde (Ing. )

Teammanager Technisch-management VvE

Chris.Zillevolde@rebogroep.nl

0314 - 36 92 90

Contact Opnemen

"Binnen REBO is het contact tussen collega’s en tussen vestigingen altijd erg goed en leuk. Je voelt je eigenlijk op elk kantoor thuis en op je plek."

Terug naar boven

Over Chris Zillevolde (Ing. )

Wat doe je voor werk?
Mijn functie is Technisch manager VvE. Hierbinnen ben ik verantwoordelijk voor het in kaart brengen van de onderhoudsbehoefte van de complexen. Deze verwerk ik in een meerjarenbegroting en dan zorg ik ervoor dat het nodige groot onderhoud wordt uitgevoerd. Dat bestrijkt het hele proces van voorbereiding, aanbesteding, begeleiding tijdens de werkzaamheden, oplevering en nazorg. Andere taken zijn het oplossen van overige (werktuig)bouwkundige vraagstukken en het toezien op/controleren van dagelijks onderhoud. Ook sluit ik alle onderhoudscontracten met betrekking tot de technisch zaken/installaties die in de complexen aanwezig zijn.

Wat vind je mooi aan je baan?
Geen dag is hetzelfde en dat maakt mijn werk leuk. Problemen moeten vaak ad-hoc worden opgelost. Maar het is ook leuk om bij nieuwe VvE’s vanaf nul te beginnen en alles op te stellen, van het meerjarenonderhoudsplan tot en met de contracten. Ik ben een jaar of drie (assistent)uitvoerder in de nieuwbouw. Verder heb ik een aantal jaren werkvoorbereiding gedaan voor een aannemersbedrijf. Daardoor ligt mijn expertise wat meer in de nieuwbouwcomplexen. Overigens ben ik heel breed opgeleid, van mbo Marketing en Communicatie tot HTS Bouwkunde (afstudeerrichting organisatie). Verder heb ik mijn aannemersdiploma, en heb ik een cursus Bouwrecht en UAV gedaan.

Wat typeert REBO?
Binnen REBO is het contact tussen collega’s altijd erg goed en leuk. Dat geldt voor collega’s binnen de vestiging, maar ook voor de vestigingen onderling. Je voelt je eigenlijk op elk kantoor thuis en op je plek.
De meerwaarde van Rebo VvE management is dat wij een volledig pakket aanbieden waarin alle zaken die nodig zijn om goed beheer voor een VvE te kunnen voeren vertegenwoordigd zijn. Elke VvE heeft een vaste acc. Manager en een vaste technisch manager als aanspreekpunt. Hierdoor bouw je ook een goede relatie op met de VvE’s.

REBO Groep is aangesloten bij: