Clemens Nijhuis

Administrateur VvE

Clemens Nijhuis

Administrateur VvE

Clemens.Nijhuis@rebogroep.nl

0314 - 36 92 90

Contact Opnemen

"Gewoon een fijne samenwerking tussen collega's, dat is wat ik ervaar bij REBO."

Terug naar boven

Over Clemens Nijhuis

Wat doe je voor werk?
Ik werk als administrateur bij REBO VVE Management, waar ik diverse administraties van verschillende VVE's verzorg. Naast deze administratieve werkzaamheden, verzorg ik de jaarrekeningen en stel ik eindafrekeningen op voor diverse VVE's.

Wat vind je mooi aan je baan?
Ik ben pas sinds kort werkzaam bij REBO. Het verwerken van administraties en opstellen van jaarrekeningen is echter niet nieuw voor mij. Het geeft me veel voldoening om de VVE administraties netjes te verwerken. Naast dat dit prettig is voor onze klanten, is dit ook prettig voor collega's die iets willen opzoeken binnen de administratie. Dit zorgt voor helderheid op ieder moment voor iedereen. Het automatiseringspakket dat wij als REBO hiervoor onder andere gebruiken is Twinq, ik kan niet wachten ( gezien mijn recente dienstverband ) om optimaal gebruik te kunnen maken hiervan en daar waar het kan in overleg met partijen de zaken nog meer te optimaliseren.

Wat typeert REBO?
De fijne samenwerking tussen collega’s, dat is wat meteen opvalt bij REBO. Gewoon een fijne samenwerking tussen collega's.

REBO Groep is aangesloten bij: