Didi Zonneveld

Senior Verhuurspecialist

Didi Zonneveld

Senior Verhuurspecialist

Didi.Zonneveld@rebogroep.nl

030 - 68 66 260

Contact Opnemen

"Naar mijn mening is REBO directe en eerlijk in haar communicatie."

Terug naar boven

Over Didi Zonneveld

Wat doe je voor werk?
Als Verhuurspecialist ben ik verantwoordelijk voor het verhuurproces, met het uiteindelijke doel om een passende woning bij onze (kandidaat)huurders te vinden. Dit houdt in dat ik vanaf het moment van inschrijving tot en met het intrekken van de woning, de (kandidaat)huurders begeleid in hun woningzoektocht.
Onder het verhuurproces behoort het online adverteren van het woningaanbod, het beoordelen van inschrijvingen, het matchen van de huurders met woningen, het bezichtigen van woningen, en het daadwerkelijk verhuren van de woningen. Voordat ik begon aan deze functie, heb ik Communicatie gestudeerd. De kennis en vaardigheden die ik tijdens mijn opleiding heb opgedaan komen goed van pas bij deze functie.

Wat vind je mooi aan je baan?
Het leukste van deze functie is dat ik niet enkel op kantoor zit, maar ook op pad ben om woningen te bezichtigen. Het snel moeten schakelen tussen de werkzaamheden door en de afwisseling hiervan vind ik ook erg leuk om te doen. Het contact met de (kandidaat)huurders is erg belangrijk, omdat dit cruciaal is bij het vinden van een passende woning. Ik vind het een grote, maar erg leuke uitdaging om een juiste woning bij iemand te vinden.

Wat typeert REBO ?
Naar mijn mening is REBO direct en eerlijk in haar communicatie. Niet alleen onderling tussen collega’s, maar ook naar onze cliënten toe. Ook denk ik dat REBO’s medewerkers de wensen van hun kandidaten erg goed kennen en kunnen inschatten, waardoor er sneller een match tussen kandidaat en woning gemaakt kan worden. Dit is ten slotte wel van belang bij het verhuren van een woning, gezien het snel moeten handelen. Het team waar ik mee werk in Utrecht, is een ontzettend leuk en jong team. Mijn directe collega’s zijn erg enthousiast over hun functie, wat mij des te meer motiveert.

REBO Groep is aangesloten bij: