Eala Pierens

Verhuurspecialist Wonen

Eala Pierens

Verhuurspecialist Wonen

e.pierens@rebogroep.nl

020 - 30 38 770

Contact Opnemen

"Dit teamgevoel, de betrokkenheid van alle collega’s en de gedrevenheid om zowel huurders als opdrachtgevers tevreden te stellen typeert REBO voor mij."

Terug naar boven

Over Eala Pierens

Wat doe je voor werk?
Als Verhuurspecialist Wonen hou ik me bezig met de verhuur van woningen in de regio  groot Amsterdam. Naast de bestaande bouw hebben wij ook verschillende mooie nieuwbouwprojecten. Ik heb dagelijks contact met (potentiële) huurders. Mijn taak is om een goede match te maken tussen het beschikbare woningaanbod en de wens van de potentiële huurder. Daarnaast ben ik onder andere verantwoordelijk voor diverse administratieve werkzaamheden zoals huuropzeggingen, inschrijvingen beoordelen, het plaatsen van advertenties voor het beschikbare woningaanbod, het houden van bezichtigingen en het organiseren van een open huis.

Wat vind je mooi aan je baan?
Het mooiste aan mijn baan is mensen blij maken met een geschikte huurwoning. Mijn taken zijn heel afwisselend. Het ene moment doe ik kantoorwerkzaamheden en het andere moment ben ik buiten de deur voor een bezichtiging of een open huis. Dat geeft mij veel voldoening. Daarbij is geen dag hetzelfde en ook dat maakt het leuk.

Wat typeert REBO?
REBO is een professioneel en betrouwbaar bedrijf met veel kennis en ervaring op het gebied van vastgoed. Er is enorm veel kennis en ervaring op het gebied van vastgoed aanwezig. Dit wordt door collega’s onderling goed gedeeld en er wordt goed samengewerkt waardoor we snel kunnen schakelen. Dit teamgevoel, de betrokkenheid van alle collega’s en de gedrevenheid om zowel huurders als opdrachtgevers tevreden te stellen typeert REBO voor mij.

REBO Groep is aangesloten bij: