Elien Daggenvoorde

Verhuurspecialist Wonen

Elien Daggenvoorde

Verhuurspecialist Wonen

e.daggenvoorde@rebogroep.nl

020 - 30 38 770

Contact Opnemen

"Potentiële huurders begeleiden naar een fijne woning en elke onverwachte situatie opvangen, maakt dat je aan het einde van de dag met een tevreden gevoel naar huis gaat. "

Terug naar boven

Over Elien Daggenvoorde

Wat doe je voor werk?
Ik werk op kantoor Amsterdam als Verhuurspecialist wonen. Binnen ons team zijn wij verantwoordelijk voor het gehele verhuur proces, in Amsterdam en omgeving. Van een huur beëindiging tot aan de sleuteloverdracht voor nieuwe huurders, wij staan paraat. Dit brengt veel verschillende taken met zich mee, zoals bijvoorbeeld financiële administratie, marketing, contractbeheer en dagelijks contact met potentiële huurders. Als verhuurspecialist zijn wij ieders verantwoordelijk voor eigen complexen of wijken, maar helpen we elkaar gedurende de maand. Daarnaast hebben wij ook onze eigen specifieke taken voor de hele afdeling.

Wat vind je mooi aan je baan?
Je weet nooit wat de dag je gaat brengen! Ondanks dat ik veel van mijn afspraken kan plannen, gebeurt het vaak dat er onverwachte situaties voordoen. Potentiële huurders begeleiden naar een fijne woning en elke onverwachte situatie opvangen, maakt dat je aan het einde van de dag met een tevreden gevoel naar huis gaat. Daarnaast is er grote variatie in type woningen en regio’s, van eengezinswoningen in Alkmaar, veel nieuwbouw in Hoofddorp tot appartementen van alle formaten in Amsterdam. Deze verschillen vraagt flexibiliteit in benadering en zorgt voor een grote variëteit aan potentiële huurders.

Wat typeert REBO?
REBO is een bedrijf dat blijft ontwikkelen, met ontzettend veel kennis van verschillende facetten in het vastgoedmanagement. Binnen het bedrijf heerst een ontspannen sfeer, iedereen is benaderbaar en helpt elkaar verder waar mogelijk.

 

REBO Groep is aangesloten bij: