Guido Kok (Ing. )

Senior Technisch Manager VGM

Guido Kok (Ing. )

Senior Technisch Manager VGM

Guido.Kok@rebogroep.nl

0570 - 61 27 52

Contact Opnemen

"Alle collega’s zijn gepassioneerd met hun werkzaamheden bezig."

Terug naar boven

Over Guido Kok (Ing. )

Wat doe je voor werk?
Als Technisch Manager bij REBO Vastgoed Management ben ik eindverantwoordelijk voor alles wat met de bouwkundige en technische kant van het vastgoed te maken heeft. Naast klachten- en mutatieonderhoud gaat het om planmatig onderhoud. Het opstellen van en uitvoering geven aan meerjarenonderhoudsbegrotingen zijn een belangrijk onderdeel van mijn werk bij REBO.

Wat vind je mooi aan je baan?
De combinatie van techniek en het proces is wat mij in de rol van Technisch Manager aanspreekt. De werkzaamheden projectmatig benaderen en het creëren van een goede samenwerking met alle projectbetrokkenen (huurders, uitvoerende partijen, opdrachtgevers) is echt mijn ding. Samenwerking en het centraal stellen van het projectdoel met heldere kaders zijn immers de pijlers waarop projecten slagen.

Wat typeert REBO?
Om te beginnen is REBO een bedrijf met korte lijnen, dat spreekt mij aan. Alle collega’s zijn gepassioneerd met hun werkzaamheden bezig. Daarbij werkt ook REBO met heldere kaders en zoekt de samenwerking op met alle betrokkenen. Van teamwerk tot een tevreden huurder.

REBO Groep is aangesloten bij: