Jeanette Meurs

Junior Accountmanager

Jeanette Meurs

Junior Accountmanager

j.meurs@rebogroep.nl

0570 - 612 752

Contact Opnemen

"Ik zie het als een uitdaging om zowel huurders zorgeloos in hun woning te laten wonen als de belangen van opdrachtgevers te behartigen."

Terug naar boven

Over Jeanette Meurs

Wat doe je voor werk?
Als junior accountmanager ondersteun ik de accountmanager. Dit zijn werkzaamheden behorende bij het beheer van de huurwoningenportefeuille. Ik ben hierbij onder andere medeverantwoordelijk voor de huuropzeggingen en communicatie met huurders. Deze communicatie kan gaan over diverse uiteenlopende zaken waaronder ook klachtafhandeling. Daarnaast houd ik me bezig met debiteurenbewaking, leegstandsoverzichten en diverse andere voorkomende werkzaamheden.

Wat vind je mooi aan je baan?
Er zit veel afwisseling in mijn functie. Ik krijg de verantwoordelijkheid en vrijheid om zelf mijn dag in te delen en mijn tijd te besteden aan wat op dat moment nodig is. Ik zie het als een uitdaging om zowel huurders zorgeloos in hun woning te laten wonen als de belangen van opdrachtgevers te behartigen.

Wat typeert REBO?
Binnen REBO is jarenlange kennis en ervaring aanwezig. Omdat de lijnen binnen het bedrijf kort en informeel zijn is er een fijne werksfeer en goede onderlinge samenwerking.

REBO Groep is aangesloten bij: