Johan Pinkse

Key Accountmanager VGM

Johan Pinkse

Key Accountmanager VGM

Johan.Pinkse@rebogroep.nl

033 - 45 02 670

Contact Opnemen

"Het geeft mij voldoening om de huurders en de opdrachtgever tegelijkertijd tevreden te stellen."

Terug naar boven

Over Johan Pinkse

Wat doe je voor werk?
Als (Assistent) Accountmanager adviseer ik de opdrachtgever en informeer ik de Verhuur. Ik schrijf onder meer nieuwbouwadviezen en beleidsplannen en verhuur- en leegstandrapporteren. Verder houd ik mij bezig met debiteurenbewaking, jaarlijkse huurverhoging en klachtenafhandeling.
Mijn expertise is vastgoedmanagement; het optimaal beheren en verhuren van bestaande- en nieuwbouwwoningen. Ik heb verschillende hbo-studies gedaan: Small Business & Retail Management, Bachelor of Commerce, Vastgoed & Makelaardij, Bachelor of Business Administration.

Wat vind je mooi aan je baan?
Iedere dag is anders. Ik plan mijn werkweek wel, maar weet zeker dat die planning gaat schuiven. Er komen altijd dringende zaken tussen door en er zijn deadlines te halen. Ik vind het een uitdaging om in de dynamische vastgoedmarkt te werken. Het geeft mij voldoening om de huurders en de opdrachtgever tegelijkertijd tevreden te stellen.

Wat typeert REBO?
REBO is een professioneel bedrijf en heeft veel kennis en ervaring op het gebied van vastgoed. REBO is altijd in beweging en investeert in personeel, innovatie en nieuwe marktgebieden. Op de werkvloer heerst een informele sfeer, waarbij de klant centraal staat.
Voor de belegger heeft REBO allerlei voordelen. Zo hebben wij regionale kantoren in diverse delen van Nederland, jarenlange ervaring, en expertise op meerdere vastgoedgebieden. Beleggers zijn ook blij met onze prettige samenwerking.

REBO Groep is aangesloten bij: