Lisa-Lotte Benthem (ARMT)

Verhuurspecialist Wonen

Lisa-Lotte Benthem (ARMT)

Verhuurspecialist Wonen

l.benthem@rebogroep.nl

033 - 450 26 70

Contact Opnemen

"Door de ervaring en de korte lijnen binnen het bedrijf kan er snel geschakeld worden."

Terug naar boven

Over Lisa-Lotte Benthem (ARMT)

Wat doe je voor werk?
Als onderdeel van het verhuurteam heb ik dagelijks veel contact met onze (potentiële) huurders, daarnaast ben ik verantwoordelijk voor diverse administratieve werkzaamheden, plaats ik advertenties, en ondersteun ik mijn verhuurcollega’s waar nodig. Mijn vorige baan was bij een makelaarskantoor in de functie van Assistent makelaar (A-RMT). In deze functie heb ik veel ervaring op mogen doen met de dienstverlening, de vastgoedbranche en administratieve afwikkeling. In mijn huidige baan komt deze ervaring weer goed van pas. 

Wat vind je mooi aan je baan?
Iedere dag is anders, deze afwisseling is iets wat goed bij mij past. Daarnaast geeft het mij voldoening als alles goed loopt, van huurovereenkomst tot het afwikkelen van een dossier. De eigen verantwoordelijkheid die hier bij komt kijken ervaar ik als erg prettig.  

Wat typeert REBO?
Bij REBO staan er enthousiaste en gedreven werknemers voor de klanten klaar, iedereen kan rekenen op een vriendelijke en correcte afhandeling. Het is een professionele organisatie, echter is er een informele sfeer waardoor klanten ons op een toegankelijke manier kunnen benaderen. Door de ervaring en de korte lijnen binnen het bedrijf kan er snel geschakeld worden.

REBO Groep is aangesloten bij: