Luis Garcia Neira

Verhuurspecialist Wonen

Luis Garcia Neira

Verhuurspecialist Wonen

Luis.Garcianeira@rebogroep.nl

030 - 68 66 260

Contact Opnemen

"De afwisseling van het contact met de klant, kennis van de markt en juridische aspecten maakt dat elke dag weer nieuwe uitdagingen met zich meebrengt."

Terug naar boven

Over Luis Garcia Neira

Wat doe je voor werk?
Als Verhuurspecialist Wonen houd ik me dagelijks bezig met het verhuren van woningen in de regio Utrecht en omstreken. Als verhuurspecialist doe ik alles wat voor het verhuren van woningen gevraagd wordt: inschrijvingen beoordelen, woningen bezichtigen, woningen toewijzen, opzeggingen beantwoorden en huurovereenkomsten maken. Samen met mijn collega’s zijn wij verantwoordelijk voor het verhuur van woningen in het midden van het land.

Wat vind je mooi aan je baan?
Iedere dag is anders. Ik vind het leuk om mensen te begeleiden en adviseren in hun zoektocht naar een geschikte huurwoning. De afwisseling van het contact met de klant, kennis van de markt en juridische aspecten maakt dat elke dag weer nieuwe uitdagingen met zich meebrengt.

Wat typeert REBO?
REBO is een professionele en betrouwbare organisatie. Er is enorm veel kennis en ervaring op het gebied van vastgoed aanwezig. Het is een laagdrempelig bedrijf waar je je als werknemer gelijk thuis voelt. Er wordt goed samen gewerkt met vakkundige collega’s om het beste resultaat te bereiken. Er heerst een fijne, informele sfeer, waardoor klanten ons op een toegankelijke manier kunnen benaderen.

 

REBO Groep is aangesloten bij: